Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Havuzdan çıkmak öyle kolay değil

Aziz Yıldırım, 'yayın havuzundan çıkacaklarını' söylüyor ama bu hiç kolay değil. Üstelik TFF kanununa da aykırı

Fenerbahçe'de her şey yolunda görünüyor ancak Aziz Yıldırım'ın yeniden içeri girmesi bu gidişatı nasıl etkiler?
Fenerbahçe'de sahada her şey yolunda. Aziz Başkan'ın tekrar cezaevine girecek olması üzücü olsa da bunun takımı ne derece etkileyeceğini kestiremiyorum. Fenerbahçe'yi bekleyen asıl tehlike UEFA ve FIFA'dır. UEFA ya da FIFA'nın eli, son Yargıtay onamasından sonra çok güçlenmiştir. Bundan sonra her an her şey olabilir. Neler mi olur? Şöyle bir bakalım; Mesela UEFA birkaç hafta içinde cezaları yargıtayca onanmış futbol adamlarına boykot cezalarını yağdırabilir. Bu cezalar birkaç yıldan ömür boyuna kadar değişiklik gösterebilir. Hemen arkasından da Türkiye Futbol Federasyonu'na Londra'da aldıkları kararları dayanak gösterip "Kararını ve şike cezalarını tekrar gözden geçir" diyebilir. Özellikle şike ayıbını temizlemek için talimatları değiştirmiş ya da şikeye evrensel ölçülerin çok altında ceza vermiş TFF'ye 'kararını gözden geçir' dediklerinde Türk futbolunda neler yaşanacağını düşünemiyorum bile.
Aziz Yıldırım yine havuzdan çıkacağını söyledi. Bu açıklamayı ne kadar gerçekçi buluyorsunuz? Çıkarsa ne olur?
Aziz Yıldırım bu söylemlerini son yıllar içinde birkaç defa daha dile getirmişti. Bu hiç kolay değil. Üstelik Türkiye Futbol Federasyonu kanununa da aykırıdır. Zira Süper Lig maçlarının yayın yetkisi münhasıran Türkiye Futbol Federasyonu'na aittir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA