Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bu kaçıncı rezillik!

Lig bitmiş, Fenerbahçe şampiyon olmuş, bazı oyuncularını Manisa'ya götürmemiş ve sonuçta "Bitse de gitsek" der gibi maçlar oynuyor. İlk devreye bakıyoruz normal şartlar altında Akhisar Belediyespor'un 4-5 farkı rahatlıkla bulması lazım. Özellikle Akhisar kendi solundan geldiği her pozisyonu içeri doldurduğunda ya gol oldu ya da gol pozisyonu. Maçın başında gelen şok gollerle Fenerbahçeli oyuncular "Biz ne yapıyoruz" deyiverdiler. Çünkü böylesine görkemli bir sezon sonunda müthiş bir puan farkıyla şampiyon olmuşken Akhisar gibi mütevazı bir takım karşısında alınacak tarihi hezimet tüm moralleri bozup bir çuval inciri berbat ederdi.
İlk yarı sahada Fenerbahçe diye bir takım yok... Mehmet Topuz, defansif olarak hiç yok. Emenike, Sow sanki "Biz burada ne arıyoruz" der gibiydiler.
F.Bahçe'nin imdadına devre yetişti.
Ersun Yanal haklı olarak Mehmet Topal'ı oyuna sürdü. Çünkü ne orta saha direnci vardı ne de hücumu destekleyecek ya da geliştirebilecek bir ofansif organizasyon. Üstelik sistemi de değiştirdi ve nispeten Fenerbahçe oyunu dengeledi. Pozisyonlar da buldu. Mehmet Topuz vurdu müthiş şutu direkten döndü. Sonra Mehmet Topal vurdu sol ayağı ile belki de kariyerinin en güzel gollerinden birini attı. F.Bahçe'nin yenilmesine fazla kızamayız.
Konsantrasyon eksikliğini de doğal bulabiliriz ama Emre Belözoğlu'nun hakemle ilişkisi son derece çirkin.
Faul yapıyor veya yapmıyor, hakem bir karar vermiş. Utanmasa hakemi dövecek.
Utanmasa saldıracak.
Lütfen aynı Emre hakeme sarfettiği sözleri Lig TV'den seyretsin.
Futbol hayatının sonuna gelmişsin belki de hakem yaş olarak senden daha genç.
Üstelik şampiyon takımın kaptanısın.
Bu kaçıncı rezilliğin Emre Belözoğlu.


Emre hakeme sarf ettiği sözleri TV'den bir izlesin. Sen şampiyon takımın kaptanısın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA