Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hakemin hediyesi

Öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Fenerbahçe, dün gece hakem Ali Palabıyık'ın hediyesi olan bir penaltıyla 3 puanı kazandı. Ve üstelik penaltıyı hakem Palabıyık değil, çizgi hakemi verdi. Öncelikle bu tür penaltıyı çizgi hakemi vermemeli. Çünkü pozisyonu sadece görüyor ama olayı yaşamıyor. Ceza alanı içinde Gökhan'a bir el uzanıyor, temas ediyor. Gökhan Gönül teması hissedip bir adım sonra kendini yere bırakıyor.
İşte yapılan hareketle düşme arasındaki bağlantıyı, ancak o anda sahada olan hakem hissedebilir ya da görür.
Böylesi bir penaltıyla, o ana kadar kalesini çok iyi savunan, çok iyi kapanan Gaziantepspor'un yenilgisi Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürdü.
İsmail Kartal'lı Fenerbahçe, geçen yıl alışık olduğumuz frekanstan uzaklaşıyor. Tempo düşük, fazla pozisyon bulamıyorlar. Dün akşamki maça bakıyoruz. Her ne kadar top kontrolü Fenerbahçe'de olsa bile yakalanan pozisyon sayısı pek az. Bunun temel sebebi temponun düşüklüğü ve Emenike-Sow ikilisinin geri gidişi. Yoksa maça baktığımızda başta Gökhan ve Caner sürekli kanat bekleri olarak ileri çıkıyorlar, sayısız ortalar yapılıyor, orta sahada rakipten top kapılıyor ama kapalı Gaziantep savunması bir türlü açılamıyor.
Üstelik daha korkuncu Fenerbahçe savunmasının Gaziantep'e verdiği gol pozisyonları. Mert gününde olmasa ya da Gaziantepliler, son vuruşları biraz daha başarılı yapsalar Fenerbahçe asla kazanamazdı.
Emenike şaşırmış. Tuhaf işler yapıyor. Sonra seyirci protesto edince de topu bırakıp seyirciye laf yetiştiriyor. Emre de onu fırçalıyor ve sonra da İsmail Kartal oyundan alıyor. Bunun adı disiplinsizliktir ve baş sorumlusu da pek tabii ki İsmail Kartal'dır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA