Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Şampiyonu küçük detaylar belirler

Ligde son 9 haftaya girilirken zirvedeki üç takım da gergin. Beşiktaş sakatlıklarla boğuşurken F.Bahçe'de Emenike ve Emre tartışılıyor. G.Saray ise şimdiden seçim sürecine girdi. Kalan haftaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bundan sonra ufak detaylar şampiyonu belirleyecek. Bırakın kaybedilecek bir puanı yenilecek bir gol bile belki de şampiyonu belirleyebilir. Ben 40 yıldır böyle bir tablo yaşamadım. Herkesin sorumluluğu çok büyük. En başta da hakemlerin. "Görmedim, rapor ulaşmadı, duymadım" gibi üç maymunu ifade eden sığınmalara girerlerse önümüzdeki 9 haftada büyük problem yaşarız. Şampiyonluk adayları arasında şu anda en az sorunlu olan Galatasaray gibi görünüyor. Üstelik Beşiktaş'la evlerinde oynayacaklar. Ama hep söylüyorum bir puan şampiyonu belirleyecek. Bu amansız yarışta her an her şey olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA