Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

6222 bir tek bana uygulandı

Bursaspor otobüsünün önü kesildiğinde bir idareci kasten ve bilerek kapıyı açıp, içeriye saldırganları alıyor...

Bir yandan 6222 diyoruz, futbolun holiganlardan temizlenmesini istiyoruz ama diğer taraftan Bursaspor'a saldıranlar serbest kalıyor? Bunu nasıl değerlendirirsiniz?
6222 Türkiye'de bir tek bana işletildi. Bursaspor-Fenerbahçe maçında sahaya atlayan holiganı, Bursaspor'un belboy yöneticisi gece karakoldan alıp evine bıraktı ve holiganlara şirin gözükmek maksadıyla 'Kardeşimizi evine sağ salim bıraktık' deme cüretini de gösterebildi. Bir idareci bunu yaparsa ertesi hafta otobüsü basarlar. Otobüsün önü kesildiğinde bir başka idareci kasten, bile isteye otobüsün kapısını açıp, içeriye saldırganları alıyor. Ali Ay'ı tanımam. Bursaspor Başkanıymış ama onun kaldığı her gün Bursaspor için kapkaranlık. Adam yanına 10 tane yönetici almış, ikisi holigan işbirlikçisi çıktı. Bakalım daha neler çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA