Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Özet: Fernandes Onur'u yenemedi

İki ayrı yarıda, iki bambaşka maç izledik . İlk devre iki takımın adlarına yakışmayacak kadar kötü bir futbol... İkinci yarı ise özellikle Beşiktaş'ın çok iyi futbolu... Buna Trabzon da ayak uydurmaya çalıştı.
İlk yarı ataklar cılız... Oyun kalitesi yok. Mücadele vardı ama her oyuncu birbirine yakın oynuyordu. İki takım da öncelikle birbirini oynatmamaya çalıştı. İlk yarının sonundaki tartışmalı sürpriz gol, hiç beklenmeyen bir goldü aslında...
İkinci devrede Beşiktaş tempoyu yükseltti. Almeida'yı tekrar santrfora kaydırarak, Batuhan'ın yerine sahaya sürülen Olcay'ı sola koyarak Trabzonspor savunmasının dengesini bozdular. Duran toptan Fernandes ile golü de buldular. Ama daha sonra Olcay ve Almeida ile yüzdü yüz iki gol kaçırdılar. Onur, ikisinde de, özellikle Almeida'nın pozisyonunda çok başarılıydı. Ve maç biterken, uzatmaların son saniyelerinde Olcay bir kez daha Onur'u geçemedi.
Trabzonspor
beraberliğe razı olmasa da üretken değildi. Bir tek 84'üncü dakikada Volkan ile net bir fırsatı kaçırdı.

Fernandes süperdi
Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olmayan Fernandes, ikinci yarı sazı eline aldı. İnanılmaz bir futbol oynadı. Sağ çizgiye indi, sola indi. Çalım attı. Orta yaptı. Şut attı. Göbekten geldi. Bir futbolcu ne yapması gerekiyorsa 45 dakika boyunca onu yaptı. Ama arkadaşlarından destek alsa da müthiş oyunu galibiyet için yeterli olmadı. Bir bakıma şöyle de diyebiliriz: Fernandes Onur'u yenemedi.
Hakem
Cüneyt Çakır maça iyi başlamıştı. 44 dakika iyi de götürdü. Ama Trabzonspor'un golünden sonra biraz dağıldı desek yeridir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA