Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Trabzon evinde tedirgin

Geçen haftaki görüntüleri iki takımın karşılığını buldu Trabzon'da... Bursa geçen hafta Fenerbahçe maçında çok iyi oynamıştı; Trabzonspor da Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıda çok kötüydü. Dün de son 10 dakika şuursuz Trabzonspor baskısı dışında, oyunun ilk 20 dakikası ortada, 20-80 arası hep Bursaspor lehine geçti.
Trabzonspor Janko ile başladı. Bordo-mavililer, kaçan Teofilo'dan sonra hedef santrfordan uzaklaşmış, yerden çabuk oynuyıp pozisyon üreten takım konumuna gelmişti. Alıştıkları oyun tarzı da buydu. Janko dün 11'de çıkınca Trabzonsporlu bütün oyuncular hep işin kolayına kaçtılar.
Hiç
kolektif oynamadan sürekli Janko'ya oynadılar. Bursaspor defansının göbeğindeki İbrahim ile Ömer'in en önemli özelliği yüksek toplar. Onlar vurdukça ve dönen topları Bursaspor aldıkça oyuna hükmeden taraf oldular. Oyunun son bölümü dışında kesinlikle deplasmanda gibi değillerdi.
Trabzon'da
Onur dışında görevini yapan oyuncu hemen hemen yoktu. Buna karşılık Bursaspor takımı oyuncuları hep kapasitelerini verdiler; Pinto dışında... Oyun lideri Batalla ilk yarıda Zokora, Mustafa Yumlu ve Bamba arasına sıkışıp kalmıştı. Kendisi de hiç aramadı. Ama ikinci yarıda daha fazla boş alana çıkıp oyunun Bursaspor lehine gelişmesini sağladı. Çok da güzel bir gol attı.
Trabzonspor, deplasmanda daha iyi oynuyor. İçeride tedirginler. Bu ligin organizasyon içerisinde oynayan birkaç takımından biri Bursaspor...
Hakem İlker Meral'i çok beğendim diyerek yazıyı bitiriyordum ki, bence Trabzonspor'un nizami bir golünü iptal etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA