Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Basket koçluğu yaptılar!

Bugünkü yazımı teknik direktör gözüyle yazacağım. Bursa Atatürk Stadı'nda tabanca gibi iki takım izledik dün gece. Mücadelede belki fazla pozisyon yoktu ama iki teknik direktörün de çok iyi hamleleri vardı. Didier Drogba oyundan alınırken yaptığı kaprislerle Fatih Terim'i taraftarın önüne attı belki ama teknik direktörlerin yaptığı hamleler iki takım adına da doğruydu.
Bolca git-gelli, sert ve sıkı maç oldu. Tempo yüksekti ama bu yüksek tempoya rağmen gol pozisyonu azdı.

ABİTOĞLU İYİ MAÇ YÖNETİ

Galatasaray, ilk yarının sonunda Hamit'in asisti ve Burak'ın birinci sınıf gol vuruşuyla öne geçti. İkinci yarı Bursaspor orta sahaya hükmederken Fatih Terim, Drogba'yı çıkarıp 4-2-3-1'e döndü. Cristoph Daum ise risk alıp ikinci santrfor olarak Enes'i oyuna soktu ve sistemini 4-4-2'ye çevirdi. Bursaspor bu değişikliğin ardından 1-1'i yakaladı ve Daum sistemini tekrar 4-2-3- 1'e çevirdi. Takımı gol yiyen Fatih Terim ise bunun ardından Umut'u oyuna sokup tekrar çift forvete döndü. İki takımın teknik direktörleri de adeta basketbol koçluğu yaptı dün Bursa'da. Bunda hakemin de rolü büyük. Mustafa Kamil Abitoğlu iyi maç yönetti.

İKİ TAKIM DA KAZANDI!

Bursaspor ateşli bir takım. Taraftarı da Türkiye'nin sayılı taraftarlarından. Ancak bunu sürekli hale getirmeleri lazım. Sadece büyük maçlarda değil her maçta dolması lazım.
Dolayısıyla teknik direktör doğrularının olduğu iyi bir maç izlerdik Bursa'da.
Bana göre böyle bir maçta iki takım da birer puan kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA