Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Gökhan Töre çizgide kalsaydı...

Önceki gün Galatasaray'ın kaybetmesinden sonra Beşiktaş için çok daha anlam taşıyan bir maçtı. Son haftalarda rakiplerinden puanlar alan ev sahibi Çaykur Rizespor açısından da önemli bir maçtı. Beklendiği gibi çekişmeli geçti mücadele. İyi başladı Beşiktaş. Veli'nin şahane asistiyle Olcay'ın araya bıraktığı topta Mustafa Pektemek ile öne geçti. Rizespor bu golden sonra dengeledi oyunu. Derken tartışmaya o kadar açık bir pozisyon yaşandı. Lig TV'nin gösterdiği 3-4 farklı açıdan benim bulamadığım bir penaltı kararını kale arkası hakemi verdi. Daha sonra gelen ikinci penaltıda kale arkası hakeminin kararı bu kez doğruydu. Beşiktaş bu kararlarla bilendi ve hatalar yapmaya başladı ama devre ilaç oldu.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI...
Beşiktaş ikinci yarı tek kaleye yakın oynamaya başladı. Pozisyonlar da buldu, gol de buldu. Beşiktaş adına en büyük problem Gökhan'ın çizgide kaldığı etkili oyununu; onun orta sahaya girdiği dönemlerde üretkenlikten uzak kalmasıydı. Gökhan kenarda oynamakta ısrar etse Beşiktaş adına daha verimli sonuçlar doğurabilirdi. Gökhan'ın içeride kalması Rizespor'un işini kolaylaştırdı. Rizespor sadece mücadele etti, bir puanın da iyi olduğunu düşünerek maçı puanla bitirdi. Beşiktaş ise bu puan kaybıyla belki birincilik şansını kaybetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA