Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kontratak takımı yarattı!

Son 7 maçın 6'sını kazanmış, 18 puan almış Fenerbahçe... Buna rağmen şampiyonluk yarışında iddiası yok, gerçekten çok ciddi şekilde geride kalınmış. Fenerbahçe şampiyonluk yarışından koptu ama son 4 haftada çok da iyi olmasa da çok iyi skorlar almasında arzusunun etkisi var.
Advocaat bir kontratak takımı yarattı.
Tehlikeli olunan tüm anlar kontrataktan gelişti. Bir takım son dakikalarda da olsa 80 sonrası attığı gollerle puan topluyorsa bu da bir hünerdir. Hafta içinde 2-0'dan 2-2'ye getirdiler, demek ki doğru yaptıkları şeyler var.
Rizespor'da Saadane gereksiz bir kırmızı kart görüyor, atılıyor. Atılmasa ceza sahası içinde Sow o kadar rahat kafa vuramaz. Hata yaptı ve atıldı, böylesine bir kritik maçta. Sarı kartın var yani. Eksik bıraktı takımını yüksek toplarda. Rizespor iki tane çok net pozisyon kaçırdı. Fenerbahçe'ye karşı 10 tane pozisyon bulamazsın, bulunca atacaksın. O 3 puan o kadar önemliydi ki... 27 puan yapacaksın, düzlüğe çıkabilirdin.
Final maçlarını kaybediyor Rizespor. Fenerbahçe pek gol pozisyonuna giremedi. 1-1'i yakalayan Rize 2'yi bulacak bir oyun da oynadı. İkinci yarıda daha net pozisyonları da Rize üretti. İkiyi bulamazsanız, demoralize olursunuz. 1 puana razı olduğunuz anda F.Bahçe devreye giriyor. Sow iyi bir ceza sahası oyuncusu, hep oralarda olmalı. Mehmet Topal'ın Beşiktaş deplasmanında cezalı olması da kritik.
Etkileyecektir. Son olarak Perşembe kupa oynamış Kasımpaşa'nın gündüz maçına çıkması yanlış.
Akhisar'ın kazanması alt bölgeyi etkiledi. Böyle karambole gelmemeli, bu fikstürleri belirlerken teknik ekiplerden de birilerinin olması gerekiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA