Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Bariz kural hatası var

Barış Şimşek... Kasımpaşa-Beşiktaş maçında düdük çalma rekoru kırdı. Bayramda düdük hediye edilmiş çocuk gibiydi. İddia ediyorum sezonun bekli de son yılların rekoruydu. Her düdük sesi futbolun temposunu kesti, kalitesini doğradı. Taç atışlarını kaçırması, Kasımpaşa'nın ofsayttan attığı golü es geçmesi yetmezmiş gibi 30'da yaptığı KURAL HATASI aslında dağılmasının ana noktasıydı. "Kural hatası değil!"diyen azınlık uzun bir süre, "Hakem düdüğü Donk topu atmadan önce çaldı" saptırmasına sarıldı. Ancak görüntüler ve fotoğraflar Şimşek'in düdüğü fiilden sonra çaldığı ortaya çıktı. Almeida'nın pozisyonunda bir cisim gibi kullanılan topa farklı anlamlar yüklemenin gerçeklere ters ve komik olduğuna inanıyorum. Ve bu yaklaşım kamu vicdanını rahatsız ediyor.

BUYURUN AKLAYIN!
Ne yangından mal kaçırır gibi Zekeriya Alp'in raporlar yazılmadan açıklama yapması, ne de en üst düzeyde yapılan manipülasyonlar ve kamuoyunu yönlendirme gayretleri bu hakemin başarısızlığını ve kural hatası yaptığını gerçeğini örtmeye yeter... Buyurun hakemi aklayın! Biz de "Arkadan kim itti?" demeye devam edelim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA