Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Buz kırıcı Jose Sosa

Siyah-beyazlı oyuncular ne buz kesen zemine ne de hakem hatalarına sığındı.

Zemin donmanın etkisiyle öyle bir sertleşmiş ki, orantısız seken toplar her iki takım oyuncularını da zorladı. Osmanlı'nın siyahi oyuncuları Ndiaye ve Umar'ın ilk yarıdaki coşkulu ve etkili oyununu görünce 'çocuklukları Moskova kışlarında geçmiş' hissini uyandırdı. Bu yüzden zemin mazereti kullanıma açılmadan bizzat Ndiaye tarafından tedavülden kaldırıldı. Oyunu kadar ikinci goldeki imzasıyla da sahada Beşiktaş defansına buz kestiren en önemli isim son haftaların formda ismi Ndiaye oldu.
Soğuk havadan hakemler de payını aldı. Ev sahibinin ilk golünde Rusescu, pieroluk ofsayt göründü. 45+1'de çizgi hakeminin gözü önünde Ulusoy, Olcay'ın içinde olduğu pozisyonda Bilal Aziz'in topu kesen elinde sarı kartı göstermedi. Bu sarı kartı gösterip penaltıyı verse Osmanlı 10 kişi kalacak ve Beşiktaş'a ikinci yarıya skoru eşitleyerek çıkma şansı tanınacak. Ancak hakemler bu şansı Beşiktaş'ın elinden aldı.
İkinci yarı başladığında siyah-beyazlı oyuncular ne buz kesen zemine ne de hakem hatalarına sığındı. Sıcak Arjantin'in yetenekli yıldızı Sosa, Moskova günlerini yad edercesine oyunda sahne aldı. Birbirinden güzel iki gol attı.
Beşiktaş ilk yarıda Quaresma-Gomez, ikinci yarıda Sosa gibi yıldızlarıyla Osmanlı karşısında liderliğini korumayı başardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA