Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Sorumsuzluk...

Maçın 9. dakikasında Adrian'la kendi kalelerinde golü gördükten sonra Antalyaspor karşılaşmanın sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmadı. Trabzonspor'u baskı altında tuttu ve uzatma dakikalarında attığı golle de galibiyeti hak etti. Antalyaspor'u kutlamak gerekir. Trabzonspor ise golü bulduktan sonra kendi alanında oyunu kabul etti. Orta sahayı savunmaya yakın kurdu ve rakipten kaptığı toplarla atak girişiminde bulundu. Antalyaspor'un ilk yarıda Trabzonspor'un sol kenarından geliştirdiği ataklarla pozisyon bulduğunu gördük. Emerson ilk yarıda Trabzonspor'un en zayıf halkasıydı. Savunmada Bamba'nın üç kritik pozisyonda müdahaleleri olmasa Antalyaspor, beraberlik golünü daha erken atabilirdi.
Antalyaspor 'un bütün riskleri aldığı anlarda Trabzonspor'un hücum girişimlerinde organize eksikliği ikinci golün yakalamamasının en büyük nedeniydi. İkinci yarıda ise Trabzonspor kendi sahasına tamamen gömüldü. Dönen ikinci toplar da Antalyaspor oyuncuları tarafından kazanılıp tekrar atak girişiminde bulundular. Zokora olması gereken hiçbir yerde yoktu ve pas hataları üst düzeydeydi. Önde ise Olcan son haftalardaki düşüşünü sürdürdü. Yasin bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncuydu.
Bu maçta bir kez daha göründü ki, kenardan oyuna giren futbolcuların takıma katkılarından çok zararları var. Örneğin dünkü Volkan Şen gibi... Oyuna girdikten sonra ne yapmaya çalıştı anlamak mümkün değil. Ayağına gelen topu rakibe ikram etti ve Trabzonspor'un yediği ikinci gol öncesinde hiç olmayacak bir yerde topu rakibe verdi. Sonuçta bu maçta yitirilen 3 puandan çok, Trabzonspor'un takım birlikteliğinden ne kadar uzakta olduğu gerçeğini gördük. Özellikle maçın ikinci yarısında bazı oyuncular mücadele ederken, bazılarının sorumsuz ve vurdumduymaz görüntüleri bundan sonraki haftalar için tehlike çanlarının daha fazla çalacağının işaretiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA