Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Hakem rezaleti

Maçın hakemi Hüseyin Göçek, yaptığı hatalarla bana göre karşılaşmanın önüne geçti.
Göçek, Emre Güngör'ün, henüz maçın 4.dakikasında Janko'nun topunu elle kestiği pozisyonda direkt kırmızı kartı çıkarması gerekirdi. Trabzonspor'un kazandığı ikinci penaltıda da kırmızı kartı göstermesi gerekirken yine es geçti. Görünen o ki, kişiye ve takımlara göre pozisyonlarda çıkan kartlar değişkenlik göstermeye devam ediyor! Maça daha iyi başlayan takım Trabzonspor'du. Bordomavililer, orta sahada Alanzinho'nun savunmadan ilk topları alarak olumlu kullanması ve önde Adrian'ın adam eksilten hareketleriyle rakip alanda daha fazla görünen ve gol pozisyonları üreten takımdı. Adrian'ın attığı gol gerçekten yapılış olarak mükemmeldi. Oyunun 20. dakikasından sonra Antalyaspor orta sahada daha fazla pas yapmaya çalıştı. Trabzonspor ise hücuma çıkışlarda çok boş alan bulmasına rağmen organize olma sorunları yüzünden kendilerini rahatlatacak ikinci golü bulamadı. Emerson çizgiye indiği pozisyonlarda nedense hiçbir üretkenlik gösteremiyor.
İlk yarıda Olcan ve Halil, Trabzonspor adına en etkisiz oyunculardı.

MAÇI OLCAN ÇÖZDÜ
İkinci yarıya Antalyaspor, Trabzonspor'a göre oyuna daha iyi başlayan takımdı. Trabzonspor'un yediği golde Mustafa ve Celustka'nın hataları vardı. Yenilen golden sonra ise Trabzonspor adına maçı çözen isim ilk yarının etkisiz ismi Olcan oldu. Trabzonspor'un kazandığı iki penaltıda da onun ismi var. Adrian'ın kırmızı kartından sonra Trabzonspor on kişi kalmasına rağmen oyunu bırakmadı.
Rakibe direnç gösterdi. Bunun sonucunda karşı atakta Vittek'le üçüncü golü buldu. Oyunun son dakikalarında yenilen gol ise yine savunmanın yerleşim hatasından kaynaklandı. Bu maçta alınan üç puanla Trabzonspor, gruptan çıkma adına büyük avantaj sağladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA