Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Şahan penaltıyı vermedi...

Hami Mandıralı, takımın başına geldiğinden beri ilk defa bir maçta rakibe çok sayıda gol pozisyonu verdiler. Savunmada sakatlıklar ve cezalardan dolayı yapılan oyuncu değişiklikleri sorunları beraberinde getirdi. Yenilen ilk golde savunmanın yerleşme hatası vardı. Bir de Bursasporlu Bekir'e bu kadar kolay şut atma olanağı verilmemesi gerekirdi.
Aykut, zamanlama hatasından rakibe çok fazla faul yaparak avantaj sağlıyor. İlk defa birlikte görev yaptıkları Mustafa Akbaş'la bütün bir maç süresinde uyum sorunu çektiler. Kadir Keleş ise arkasına sıkça adam kaçırıyor. Sestak bu kenarı çok iyi kullandı.
Bursaspor'un atakları Trabzonspor'un sol kenarından geldi. Kenardan gelen toplarda ise yetersizlikleri öne çıktı ve eğer Onur maçın son dakikalarında mükemmel kurtarışlar yapmasaydı rakip üç puanı alan taraf olurdu.
Bir başka gerçek ise Bursaspor'un da kadro sıkıntısı içerisinde olmasıydı. Bursaspor da özellikle savunmada bir amatör takım görüntüsü sergiledi. Böyle bir savunmaya karşı Yusuf, maçı Trabzonspor lehine çevirebilecek fırsatları değerlendiremedi. İki pozisyonda ise final pasını olumlu yapamadı. Adrian, oyunda zaman zaman etkili olmasına rağmen ikinci yarıda ortalarda fazla gözükmedi. Olcan ise etkili oyun ortaya koydu. Fakat ceza alanı içerisinde iki net pozisyondan yararlanamadı. Maçın son dakikalarında gelen gol ile haftalardır süren yenilmezliğini sürdürdüler. Fakat kendilerini başarılı kılan takım savunması ve mücadele gücü yönünden olumsuz bir görüntü ortaya koydular.
Hakem Çağatay Şahan'ın maçın ikinci yarısında Henrique ceza alanı içerisinde topla buluşurken, Bursasporlu oyuncunun topa elle dokunduğu pozisyonda penaltı vermesi gerekirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA