Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Sevindik!

Beraberliğe sevindik desek yeridir. Hele de Alanzinho'nun sorumsuzca, bencilce yaptığı son dakikadaki hareket sonrası.. Allah'tan Onur vardı ve belki de tur onun ellerinde yeni bir umut oldu bizlere! Onur demişken Trabzon'un onuruydu dün... Rakip 3 defa geldi üçünde de Onur bordo mavili takımı ipten aldı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş bir takımın bir Macar ekibi karşısındaki ürkek, zaman zaman da korkak hali üzücü ve düşündürücüydü.. Koca 90 dakika Trabzonspor'un bir ya da iki pozisyonu vardı. Top Trabzon'daydı ama rakip öyle güzel kapandı ki açamadı kilidi bordo mavililer.. Sürekli yan pas yapıp durdular.. İleri gidemediler.. Patinaj çektiler. Rakama bakın.. 13 şutta bir isabet!. Maçın son bölümlerindeki çabalar da sonuç vermedi.
Halil tek başına kaldı, Zokora hücumda yoktu, Colman'a 45 dakika dayanıldı. Sapara döndü durdu. Sağ kanattan yapılan bindirmeler Volkan çıkana kadar sürdü sonra o da bitti. Bu sıkıntılara kulübe çözüm bulamadı ve gol de gelmedi... Sonuç Videoton sert savunmasının karşılığınında iyi bir sonuç aldı. Rövanşın farklı bir havada daha heyecanlı, yüksek bir tempolu geçeceği bir gerçek. Normal şartlarda Trabzonspor'un tur atlayan takımın olması lazım ve umarız da olur.
Bu arada koca transfer döneminde bu takımın en büyük ihtiyacı olan forvet oyuncusunu almayı beceremeyen bordo mavili yönetimin de şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım!.. Taraftar zaten mesajı verdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA