Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Fenerbahçe iyi hazırlanamadı

G.Saray ve Beşiktaş yeni sezon için iyi bir hazırlık programı yaparken, Fenerbahçe için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. CAS'ın böyle bir karar vereceğini Fenerbahçe yönetimi düşünmüş ama teknik kadro bu konuda zayıf kalmış!. Ersun Yanal, kendisiyle anlaşıldıktan 1 ay sonra göreve başladı. Bu kamp programını Yanal mı yoksa Aykut Kocaman mı yaptı? Bildiğimiz kadarıyla program biraz Kocaman'ın biraz da Yanal'ın.. Bakın G.Saray ve Beşiktaş yurt dışında hem hazırlık maçlarıyla hem de kamplarıyla lige hazırlanıyorlar. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası tesisleri iyi, güzel olabilir.
Ama oynadığı PSV maçı dışında ciddi bir hazırlık karşılaşması yok
. Beşiktaş, Premier Lig takımlarıyla karşılaşırken, Galatasaray Malaga ile oynadı, bugün Napoli'yle karşılaşıyor.
Sırada İngiltere'deki Emirates Kupası'ndaki Porto ve Arsenal maçları var.
G.Saray ve Beşiktaş hazırlık dönemini çok verimli geçirirken, Fenerbahçe için aynı şeyleri düşünmüyorum.
Hazırlıksız yakalanan
Kanarya bunun sıkıntısını hem ligde hem de Avrupa'da yaşar.
Bizden söylemesi...


Sonbaharda seçim var!

F.Bahçe Divan Kurulu'ndaki kavga ve o çirkin görüntüler son derece üzücüydü. Yıllarını bu kulübe vermiş insanların boğaz boğaza gelmeleri, özellikle de Ogün Altıparmak yere düşerken kırılan sehpalar... Hepsi korku vericiydi. Allah korudu da daha kötü şeyler olmadı. F.Bahçe'de muhalefet bir şeyler söylemek istiyorsa söylesin.. Bu kadar kavgaya ne gerek var! Bu görüntüler F.Bahçe'ye yakışmıyor. Şimdi camia "Seçim olacak mı olmayacak mı?" diye merak ediyor. Bir açıklama yok... En geç sonbaharda olağanüstü kongre olacağını düşünüyorum.

Tolga Zengin kaptan olsun!

Beşiktaş'ta son günlerdeki tartışmalardan biri kaptanlık olayı.. İbrahim Toraman'a kibarca "Kaptanlığı bırak" dediler, o da bıraktı. Yani Bilic'in önünü açarak jest yaptı. Toraman'ın ardından kaptan olacak kıdemli ve yerli bir isim akla gelmiyor. Fernandes'e hazırlık maçlarında pazubandı takdılar. Hatırlar mısınız geçmişte de Beşiktaş Guti'ye bu pazubandı vermişti. Guti de Fernandes gibi gecelere meraklı bir isimdi.. Magazin basınının ilgi odağı olmuştu. Sonuç ortada!. Fernandes'e de kaptanlığı vermenin hata olacağını düşünüyorum. Kendisi iyi bir futbolcu olabilir ama kaptan olabilecek özelliklere sahip değil. Bir futbolcuya sırf motive olsun, sorumluluk duygusu artsın diye pazubant verilmesini de anlamıyorum. Zaten bu yüzden Toraman'ın morali bozuldu. Onun performansı ne olacak? Beşiktaş'ta bir kaptan aranıyorsa Tolga'ya versinler. Hem tecrübeli, hem Türk, hem karakteri güçlü, hem de iyi bir kaptan... En azından takımın ikinci kaptanı olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA