Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Liderlik duygusu çok ağır bastı!

Trabzonspor çok önemli bir iş başardı. Bunun altını çizelim. Avrupa'da 14 maç kaybetmeden grubunu lider olarak tamamlayan bordo mavili takımı öncelikle tebrik ediyoruz. Hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda aldığı kötü skorlar sonrası Lazio karşısında alınacak sonuç önemli olmuştu. Her ne kadar Trabzonspor gruptan çıkmayı daha önce garantilese de prestij açısından önemliydi dün gece.. Bu duygularla da bir 90 dakika geçirdi. Zaman zaman iyi oynadı zaman zaman yürek hoplattı. Yüreğin hopladığı anlarda da kaleci Onur arkadaşlarını rahatlattı. Liderlik duygusunun ağır bastığı maçta, Trabzonspor'un doğru dürüst pozisyonu yoktu. Sadece ilk yarıda gördüğümüz bir iki pozisyon.

OYUNU TUTMAYI BAŞARDI

Mustafa Akçay'ın oyun anlayışı tamamen beraberlik üzerine kuruluydu. Ofansif zenginlik hiç yoktu. "Topa sahip ol, rakibe fırsat verme. Zamanı geçir" planı iyi işledi. Oyunu tutmayı başardı. Sert, agresif, saldırgan bir oyun beklemek hayalcilik olurdu zaten. Avrupa'da daha rahat bir futbol oynuyor Trabzonspor.. Burası artık kesin. Rakip Lazio'nun formsuzluğu da bordo mavili takımın işini kolaylaştırdı. Liginde dökülen İtalyan ekibi bu haliyle bu ligde nasıl oynuyor merak ettik açıkcası.. Bunu da belirtelim. Sonuçta gruptan yenilgi almadan çıktı Trabzonspor. Bu tarihi bir olaydı. Bu sezon Avrupa'daki ülkemizin iki temsilcisinden biri olan Trabzonspor, Türkiye adına müthiş işler yaptı. Kadro zenginliği olmadığını da belirtelim. Artık önünde bir transfer fırsatı var. Bunu iyi değerlendirip gerekli mevkilere yapılacak nokta atışlarıyla Avrupa serüveni devam etmeli..

MAÇIN ADAMI: ONUR KIVRAK

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA