Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Tolga çıkmadı Atiba girmedi!

Beşiktaş bu turda iki maçta da öne geçip maalesef ikisini de kaybedip tur Club Brugge'ün hakkı dedirtti. Belçika takımı ilk maçtaki silik futbolunu bir kenara bırakmış, dün alan savunmasını çok iyi yapan ve hücuma zıpkın gibi çıkan bir takımdı. Kurada Club Brugge çıkınca tüm Beşiktaşlılar çok büyük sevinç yaşamıştı. Oysa bu işin daha zor olacağı bir gerçekti!. Beşiktaş, dün gece Liverpool maçındaki oyunun kenarından bile geçemedi. Bu kez 2 değil bir gol tura yetiyordu. Motta'nın olağanüstü golü de o kapıyı açtı. Ama Türkiye'de derbi kazanamayan Biliç bir maçı daha avuçlarının içinde tutamadı. Takım "Atiba girsin" diye bas bas bağırıyordu. Üstüne kaleci Tolga'nın çıkmak yerine bekleyip yediği gol sonrası Beşiktaş meydadına inen Barbaros Bulvarı gibi yokuş aşağı..

NE NECİP NE DE OPARE...

Onlar yakaladılar ve affetmediler.. Hakem maçın başında Demba Ba'yı düşüren oyuncuya kırmızı kart çıkarsa, başka bir maç olur muydu?
Bilinmez. Ama bir gerçek var. Ne Necip stoper ne Opare yeterli bir bek ne de sağdaki futbolcusundan daha fazla panikleyip Olcay Şahan'ı sağ beke çeken Biliç, Avrupa'da nisan ayı görecek teknik adam değil.
Kura çekildikten sonra Biliç için 10 günde 3 maçın kader maçları olduğunu yazmıştım. Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın taşın altına ellerini sokması gerektiğini, yoksa sezon açılışında o elleriyle yeni bir teknik adamın elini sıkmak zorunda kalacaklarının altını çizmiştim.
Beşiktaş için artık tek kulvar var. Bu savunmayı Fenerbahçe affetmez. Gökhan Töre, Olcay ve Demba Ba üçlüsünün buna bir itirazı var mı? Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar mı bunu Pazar akşamı göreceğiz...
Ve taraftar.. Destek muhteşem başladı ama maçın en önemli bölümlerinde sabır göstermeyip takımı ıslıklamaları hoş değildi. Unutulmasın ki bu heyecanı bu coşkuyu bu takım yarattı.. Her şeye rağmen teşekkür etmek lazım...

En yüksek not
6
Gökhan Töre

En düşük not 2
Tolga Zengin


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA