Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Gidenin yerine her zaman bir Mario Gomez bulunmaz

Beşiktaş, Gomez’i kaybederse bu işten çok zararlı çıkar. Çekirgenin de üst üste üçüncü kez sıçrayacağı şüpheli!. Her zaman Almeida yerine Ba, onun yerine Gomez bulmanın garantisi yok.

Beşiktaş, Mario Gomez'in kararını bekliyor. Aslına bakarsanız Beşiktaş kadar Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları hatta bu kulüplerin yöneticileri de Mario Gomez'in ağzından çıkacak kararı bekliyorlar!.
Böyle bir futbolcunun Beşiktaş'tan gidecek olmasına en çok Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı sevinecektir.
Beşiktaş'a çok şey katan, kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biri olan Alman golcünün varlığı siyah beyazlı takıma fazlasıyla güç katıyor..
Olmaması ise büyük eksikliktir. Geçen sezon Demba Ba gidince, 'yeri nasıl dolacak' diye Beşiktaşlılar kara kara düşünüyordu. Ama Gomez o boşluğu fazlasıyla doldurdu.
Şimdi o giderse, bu boşluk dolar mı? Kolay kolay sanmıyorum..
Her zaman Beşiktaş bu kadar şanslı olmayabilir. Gomez verdiği demeçlerle Beşiktaş'la olan bağlarının kopmadığını ifade ederken, hep bir şeyin de altını çiziyordu:
"Şampiyona bitene kadar bir karar vermek istemiyorum.
Benim için en önemli şey EURO 2016." Bakın, o büyük bir profesyonel..
Ne Beşiktaş ile bağlarını kopardı ne de Almanya Milli Takımı'nda "Beşiktaş mı Fiorentina mı?" diye papatya falı açtı.

GÖKHAN'IN TAM TERSİ
Tam tersi için uzaklara bakmaya gerek yok. Gökhan Gönül ay yıldızlı takımın kampında transferiyle ilgili çok sıkıntılar yaşadı. Fenerbahçe açıklama yaptı, Gökhan Gönül açıklama yaptı. Bu açıklamalar herkese zarar verdi.. En çok da Gökhan Gönül'e.. Biraz transfer konularından uzak kalsaydı, kendisi için de milli takım için de daha iyi olurdu.. Gomez'in yaptığı da bence bu.. Beşiktaş'ta kalacaksa da gidecekse de bunu ne kendisine, ne Almanya'ya zarar vermeden yapacak.
Son tahlilde Gomez gider mi kalır mı bilinmez ama bir gerçek var ki..
Çekirgenin de üst üste üçüncü kez sıçrayacağı şüpheli.
Her zaman Almeida yerine Ba, onun yerine Gomez bulmanın garantisi yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA