Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Blöfe rest

Bir yıllık kontratı olmasına rağmen zam isteyip "Giderim" diyen Felipe Melo'ya G.Saray "De Jong gelir" dedi

Galatasaray'da son iki sezonda sabit ücreti ve maç başına ücretlerle 5 milyon Euro'nun üzerinde kazanan Felipe Melo'nun, "Zam yapmazsanız giderim" blöfü, karşısında yönetim de rest çekti ve Brezilyalı yıldıza "Rakamı düşürmezsen gidebilirsin" dedi. Inter ve Sevilla kulüplerinin önerdiği rakamlar 2.5 milyon Euro'nun altında kalınca Felipe Melo şimdi de aynı şartlarda artı iki yıllık mukavele istedi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun "Kalmasını isterim ama gitmek isterse tutmam" dediği Melo'nun alternatifini ise Wesley Sneijder yönetime önerdi.

O İSİM ROBİN VAN PERSİE DEĞİL NİGEL DE JONG
Manchester United forması giyen vatandaşı Robin van Persie'nin Galatasaray'a gelmesi için aracılık yaptığı iddia edilen Wesley Sneijder'in, Hamza Hamzaoğlu'na verdiği isim tecrübeli golcü değil, Nigel de Jong. Kendisi gibi Ajax altyapısında futbola başlayan ve Ajax Akademisi'nde dokuz yıl beraber top koşturduğu De Jong ile dört yıl A takımda forma giyen Sneijder, Melo ile benzer özellikleri taşıyan çok yakın arkadaşını Galatasaray'a getirmek istiyor. 2012 yazında Manchester City'den Milan'a transfer olan Hollandalı orta sahanın bonservisinin elinde olması ve yıllık 2.5 milyon Euro ücreti kabul etmesi nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA