Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Küfürbaz kadın ve çocuklar

Kadın ve çocuk seyircileri stada alma uygulaması son derece yanlış, göstermelik ve eyyamcılık. Niye eyyamcılık biliyor musunuz? Bu cezalı statlara gelen kadın seyircilerin çoğu eşleri, kardeşleri veya erkek arkadaşlarıyla birlikte maçlardan evvel yemek yedikleri restoranlarda zaten küfür ediyorlar. Bu küfürlere çocuklar da dahil oluyor. Çünkü gözlerimle kaç kere gördüm. Sonra bunlar maçlara geliyorlar, yine ailece küfür ediyorlar. Sonra ne oluyor, "Erkeklere yasak, kadın ve çocuklara serbest." Kardeşim onlar da küfür ettikleri için bu saha kapanıyor zaten. Federasyon da sanki doğru bir iş yapmış gibi, "Dünyada ilk kez diyerek" bunu Türk insanına sunuyor, milleti aldatıyor.

BİRAZ DA BİZ BÜYÜLENSEK Mİ?

Geçenlerde Brezilyalı bir kadın yardımcı hakem seyrettim. Hatun kişi etkileyici şekilde güzel bir kadın. Futbolcular da bundan etkilenmiş olacaklar ki hatuna bakışları değişmiş. Kadın hakemimiz de bundan rahatsız olmuş. Acaba diyorum; Türkiye'de böyle kadın hakemler olsa verdikleri hatalı kararların bazıları affa uğrar mı? Veya görmemezlikten gelinir mi? Hani pozisyonları TV'de defalarca oynattıktan sonra yanında da kadın hakemi oynatsak yüzde kaç affa uğrar? Ve Merkez Hakem Komitesi de böyle güzel bir hakeme hatalı da olsa maç vermeye devam eder mi? Çünkü bizim bıyıklı-sakallı hakemlerimiz zaten neler yapıyorlar ve maç almaya devam ediyorlar.

YİNE TİNERCİLER
Beyoğlu'nu tinerciler bastı. Her köşe başında canlı bomba gibiler. Beyoğlu Emniyet Amiri ile ayaküstü bir sohbet yaptım. "Hocam" dedi, "Yasal olarak elim-kolum bağlı. Bu sorunu çözmek için sivil toplum örgütlerinin yardımı lazım. Bana 150-200 kişinin barınacağı bir yer göstersinler bu işi çözeyim, yoksa çok zor" diye de ekledi.

ÖLÜME DAVETİYE
İnsanlar ölüyor sonra çaresine bakmaya başlıyoruz. Hatayı arıyoruz. Hafızaları fazla zorlamadan düşünün, son 6 ayda Bodrum'a su götüren borular patladı, çok evi su bastı. Ama sadece su bastı, ölüm olmadı. Eğer Bodrum'a su götüren o borular değiştirilmezse yarın da ölüm olursa şaşırmayın.

ANA VANAYI BULMAK GEREK
Türkiye Kupası finalinde hem Eskişehir hem de G.Saray tribününde meşaleler yakıldı. Sahaya da attılar. Bir gün bu meşaleler o asılan pankartları yakarsa doğacak panikten acaba kaç kişi ölür? Peki isterseniz şimdi biz musluklara bakmayalım, ana vanayı bulalım. Bu meşaleler stada nasıl giriyor? Burada uyanıkça yapılan hareketler var, bir de ihmaller. Size bir şey söyleyeyim, şaşırırsınız. Geçen yıl seyyar store mağazalarıyla bazı statlara meşaleler taşındı. Bazıları polis tarafından da yakalandı. Tabii ihbar üzerine. Stada gelen bu meşaleler veya patlayıcılar stadın kenarından iplerle tribüne çekiliyor. Bu konuda esas görev temsilcilere düşüyor. Onlar polisleri uyarmalı ve stat çevresinde de önlem alınmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA