Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Arızalı arabanın sorumlusu Bilic

Futbolun adaleti yok derler. Veya derler ki topun canı var istediği yere gider; veya derler ki atamayana atarlar; veya derler ki futbolda ukalalık yapan yanar; veya derler ki mücadele olmadan kazanamazsın; veya derler ki ne oynarsan oyna ben Hatice'ye değil neticeye bakarım... Bütün bunları alt alta yazın dünkü maçta hepsinin karşılığını bulursunuz. Ayrıca şunu da bulursunuz; hakem arada şöyle bir kendine geliyor 'Ben doğru kararlar vereyim sonuca tesir etmeyeyim' diyor ama sonra öyle şeyler yapıyor ki 'Ben bu işleri yapıyorum ama büyük takımdan da korkuyorum arkadaş' diyor.
Bir frikik attırıyorsun barajın 9.15 olması lazım Karabüklü topa vurduğunda Beşiktaşlı oyuncu barajdan çıkıyor takriben topa 2 buçuk metre mesafede topla çarpışıyor. Hakemin gösterdiği iki kırmızı kart da doğru. Karabük 10 kişi kalana kadar Beşiktaş yine biraz mücadele ediyor fakat rakip 10 kişi kalınca laubalilik başlıyor. Siyah-beyazlılar 2'yi bulamıyorlar. Beşiktaş hiçbir şey yapmasa topu kendi aralarında gezdirse Karabük havlu atacak ama Beşiktaşlılar kaşınıyorlar. O arada kendileri de eksiliyorlar. Bilic, Ba'yı hangi mantıkla oyundan aldı bilmiyorum.
Böyle gerilimli maçlarda tecrübesi yüksek oyuncularla oynarsın.
Beşiktaş'ın defansı, balansı bozuk, ön takımları arızalı bir arabaya benziyor. Necip'in atıldığı pozisyona bakın göstere göstere atılıyor. Sorumlusu kim? Bilic. Çünkü farklı alternatifler varken o, takımı hisleriyle yönetiyor mantığıyla değil. Topu alıyor eveleyip geveliyor takımı oyundan düşürüyor ama biz tribüne oynayan oyuncuyu da hocayı da seviyoruz. Maalesef ve maalesef bu maçın sonunda takımın biri hala şampiyonluğa oynuyor diğeri de düşmemeye. Onun içi de Türk futbolu dünyada 52. sırada. Daha fazla söze gerek var mı? Maçın kırılma anı bitime 5 dakika kala 5 hücumcu ile gelen Karabük'ün, bir kişi ile defans yapan Beşiktaş kalesine gol atamaması. Bu golü yürüye yürüye, dalga geçe geçe, sindire sindire atamıyorsan o zaman sen de düşmeye müstehaksın kardeşim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA