Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İstanbul Şube'den Genel Merkez'e: Kongreye gidin

Yeni logosunda Türk bayrağını unuttuğu için büyük tepki alan TSYD'ye İstanbul Şubesi kazan kaldırdı. Şube yönetimi, TSYD Genel Merkezi'ni olağanüstü kongreye davet ederken, yeni logo için de genel kurul üyelerinin onayının alınması istendi!

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu, son yaşanan olaylar üzerine dün Levent'teki binasında acil bir toplantı yaptı. Üye çokluğu ile gerçekleşen toplatıda son yaşanan olaylar masaya yatırıldı. Genel Merkez'e güven tazeleme amaçlı, "Olağanüstü kongre" çağrısının yapılması kararlaştırıldı. İstanbul'daki üyelerin yoğun talebi üzerine şube yönetimi, Genel Merkez'e "Olağanüstü kongreye gidilmesi isteğini" bir mektupla bildirdi. Ayrıca son günlerde büyük tartışma yaratan TSYD'nin yeni logosunun da genel kurul üyelerinin onayı alınana kadar taslak halinde tutulması istendi. İstanbul Şube, genel kurulda üyelerin onayı alınana kadar eski logonun kullanılmasını da talep etti.

OLAY ARABA ANKARA'YI DA KARIŞTIRDI!..
Başkan Oğuz Tongsir'in Ankara Şubesi'ne eşine ait olduğu iddia edilen arabayı göndermesinin yankıları sürüyor. Olay şöyle gelişmişti: Ankara TSYD Şubesi bir araba almak istemiş, bununla ilgili İstanbul'dan bütçe bilgisi talep etmişti... Genel Merkez, "50-60 bin lira civarında bir araba alın" demiş, fakat bu rakamlara sıfır araba alma imkanı olmayınca, İstanbul'dan ikinci el bir araba Ankara'ya gönderilmişti. İddialara göre de bu araba Başkan Tongsir'in eşine aitti. Genel Merkez aracı satın almış ve Ankara'ya göndermişti. Olayın basına yansıması sonrası Ankara Şube Yönetimi önceki gün yaptığı toplantıda, "Arabayı iade edelim" fikrini tartışmış, bazı üyeler, "Hemen iade edelim" derken bazı üyeler "Arabasız kalırız" diye görüş bildirmiş ve tartışmalar yaşanmıştı. Ankara Şube'nin olay arabayı önümüzdeki günlerde İstanbul'a iade edeceği öğrenildi.

BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
TSYD'nin önce bayraksız yaptığı ve daha sonra hatasından dönüp yenilediği logosunun bayraksız hali sosyal medyada da büyük yankı buldu. İşte bazı mesajlar:
@varsayoksats: Bayrak inmez vatan bölünmez TSYD haddini bil!
@aliekbertuncer1: Maya bozuk olursa tutmaz... Türkiye yazısını da kaldırsalardı!
@hopali413: Bayrak için toprağa düşen bunca şehit varken, TSYD nasıl olur logosundan Türk bayrağını kaldırır.
@ufukcingz2: TSYD'NİN yaptığı bayrak skandalına susmayın. "Türkiye" Spor Yazarları olacaksın, Bayrağımızı atacaksın. Kimin yazarlarısınız?
@dalgalandi: 53 yıl sonra Türk bayrağını kaldırdılar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA