Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kasımpaşa fark yapardı

Beşiktaş için sevindirici bir sonuç. Kasımpaşalı oyuncular, Beşiktaş isminin ağırlığının altında ezilmeseler maç 8-2, 9-2 biterdi.

Beşiktaş için sevindirici bir sonuç... Eğer Kasımpaşalı oyuncular, Beşiktaş isminin ağırlığının altında ezilmeseler maç 8-2, 9-2 biterdi. Öncelikle tabii Şenol Güneş'e sormak lazım, takımın patronu o. Sen Alexis'i alıyorsun stoper, Necip bir maçta tuttu diye onunla devam ediyorsun. İki bekin tam bir rezalet. Beşiktaş'ın orta alanını fazla tenkit edemiyorum. Sebebi; Beşiktaş'ın arka alanının bir türlü topu orta alana geçirememesi. Orta sahaya geçemeyen bir top, ileriye nasıl geçecek?
Dün geceki Beşiktaş, son üç yıldır gördüğüm en kötü Beşiktaş. Öncelikle Rıza'yı ve oyuncularını tebrik etmek lazım. Özellikle Rıza'yı... Rıza, futbolculuğunda da çok ahlaklı, düzgün bir adamdı. Teknik direktörlüğünde de... Bazıları Rıza'yı kendi takımlarında oynayıp, sonra teknik direktörlük yapan bazı isimlerle karıştırdı herhalde. Fazla uzağa gitmeye gerek yok. Herkesi kendileri gibi zannederler onlar.
Kasımpaşa her şeyi güzel yaptı, bir şeyi yapamadı. Farkı artıramadı. Bu maçın karşılığı yukarıda yazdığım skorlar gibi olmalıydı. Eğer bu skordan bahsediyorsam, iki takım nasıl oynadı, hangisi ne yaptı veya neler yapmadı demeye gerek yok. Beşiktaş'ta dün vazifesini yaptı diyebileceğim bir tane futbolcu yok. Teknik direktör de yok... Kasımpaşa'da tam tersi. Hangisi kötüydü? Bir tane isim sayamam, teknik direktörleri dahil.
Hakem Mete Kalkavan, arada saçma sapan kartlar gösterdi. Verilecek kartları es geçti. Ama onu bile tenkit edemeyiz. Neden? Çünkü tenkit edebilecek pozisyonda bir mücadele sergilemedi Beşiktaş.
Son sözüm başkan Fikret Orman'a... Son 15 gündür statla yattın, statla kalktın. Al sana stat. Şimdi Bursaspor maçı çok daha gergin oynanacak. Şimdi senin orada seyircin daha fazla. İbre bir terse dönmeye başlarsa, sen dahil çok kimse o stattan zor çıkarsınız. Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin.
Önceki gün Fenerbahçe ilk yarıda kötüydü, ikinci yarıda gol pozisyonu yakaladılar. Bırakın Fener'i dedim ya son 3 yılın en kötü Beşiktaş'ıydı. Bunda takım ve teknik direktör kadar başkan Fikret Orman'ın yönlendirmeyi stada yapıp, futbolcuları lig havasından uzaklaştırması oldu. Bir tarafta Fenerbahçe maçı oynanıyor, sen takımı alıp stada gönderiyorsun. Bırak futbolcular dinlensinler. Bırak artık bu stadı, böyle bir maçtan sonra o stada çıkıştaki ezikliği sen yarattın. Yarın Bursa takımı bu bozgunun üzerine bir tokat daha atarsa ne yaparsınız? Hepinize hayırlı işler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA