Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Galatasaray’ı sevgi bahçesine dönüştüren 3’lü

Aysal’ın kibirle, güç sarhoşluğuna kapılarak yarattığı tahribatları Dürüst-Albayrak-Hamzaoğlu tamir etti

Sevgi; sabırlı ve sevecendir… Sevgi; kıskanç, kibirli ya da gururlu değildir. Sevgi; hasta yapılı, egoist ya da rahatsız edici de değildir. Sevgi; yanlışların hesabını tutmaz. Sevgi; şeytanla değil, gerçekle mutludur. Sevgi; asla vazgeçmez, inancı, umudu ve sabrı asla başarısızlığa düşmez. Sevgi; başı ve sonu olmayan bir güzelliktir. İnanç, umut ve sevgi; bu üçü önemlidir. Ama en büyük sevgidir.
Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Hamza Hamzaoğlu. Sevgiyle yoğrulan, kin tutmayan, kibirli olmayan ve hep sevgiyi içinde yaşatan bu üçlü, Galatasaray tribünlerinin sevgisini haklı olarak kazanmıştır.
Galatasaray'da Avrupa başarılarını yazmıyorum… Ali Dürüst; 7 şampiyonluk, Abdurrahim Albayrak; 3 şampiyonluk, Hamza Hoca da oyuncu olarak 2 lig şampiyonluğu yaşamıştır. Üçü de mütevazı, üçü de dürüst, üçü de sevgi dolu insanlar. Ünal Aysal'ın kibirle, güç sarhoşluğuna kapılarak Galatasaray'da yarattığı tahribatları, soldurduğu sevgiyi Dürüst-Albayrak-Hamzaoğlu sevgileriyle tamir etti. Florya bu üçlü sayesinde yeniden sevgi bahçesine dönüştü.
Galatasaray camiasına önerim;
fotoğraftan mesaj değil, ders alın. Ve güzelliklerin canlı ve sevgi dolu kalması için bu üçlünün camiada devam etmesini sağlayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA