Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Vitor Pereira Mourinho'yu taklit ediyor

Fenerbahçe'de Van Persie ve Pereira arasında bir tartışma var. Bu işin sonu nereye varır?
Van Persie marka değeri yüksek bir golcü. Üstelik sol ayaklı bir golcü. Pereira'nın Van Persie'ye üstünlük sağlamaya çalışıp zıtlaşmasını doğrusu anlayamıyorum. Bazı teknik adamlar, yıldız oyunculara takıntılı olur. Örneğin Kalli böyle bir hocaydı. Hatırlarsanız, Lincoln'ü Florya'da akrabalarıyla çay içtiği için kadro dışı bıraktı, Hakan Şükür'ü de kızını tesislere getirdiği için Beşiktaş maçı öncesi kadroya almadı. Pereira'da da bu yıldız oyuncuları yönetecek, onların duygularına hitap edecek bir karakter yapısı yok. Çünkü Pereira, 'F.Bahçe'yi nasıl iyi oynatırımın' hesaplarını yapmayıp 'ben büyük hocayım' edasında tıpkı Jose Mourinho'yu taklit etmeye çalışıyor.
Eğer Van Persie ile zıtlaşmayı devam ettirirse önce F.Bahçe kaybeder, sonra da Pereira gider. Elinizde Van Persie ve Nani gibi yıldızlar varsa gözü kapalı ilk 11'de oynar. Çünkü bu iki oyuncu kalitelerinin dışında lider kimliğe sahip. Saha içindeki varlıkları takıma güven vereceği gibi her an sonucu değiştirebilirler. Ayrıca yıldız apoletleri, becerileri rakip savunmalar için her zaman bir tehdit unsurudur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA