Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Önemli süreç başlıyor

Beşiktaş'ın, Avrupa maçından sonra psikolojik olarak dünkü karşılaşmanın içinde olamayacağı belliydi. İstediği skoru alamasa da benim beklemediğim kadar mücadele eden bir ekip vardı sahada. Bu galibiyete yetti mi? Tabii ki hayır... Çünkü buna beceri ve kaliteyi de katmak zorundasınız. Beşiktaş'ın son sekiz maçlık lig tablosuna baktığımızda sadece bir galibiyet görüyoruz. Bu tablonun sorgulanması gerekir.
Gelelim maça; Kaleci dahil sürekli değişen bir savunma kurgusu olması, takımı çok etkiliyor.
Sidnei'in bu bölgedeki yetersizliği, iyi niyetli olsa da Ekrem'in yeterli nitelikte oyuncu olmaması dün akşam siyah-beyazlıların savunma zafiyetlerini açıkça gösterdi.
Orta sahada mücadele vardı ama ileri uçta hala Holosko'nun fark yaratacağını düşünmek biraz hayalcilik oluyor artık.

PEKTEMEK FAZLASINI VERMELİ
Özellikle A Milli Takım'ı gören Mustafa Pektemek'in o bölgede daha etkili olmasını bekliyoruz açıkçası... Mustafa, santrfor özelliklerini sergiliyor ama ileri uçta daha becerili olmalı. Her zaman vuruş özelliğiyle oyuna katılan Edu'nun klasik gol vuruşu becerisinin tipik bir örneğiyle beraberliği kurtardı Beşiktaş. Sahaya son dakikalarda giren Burak Kaplan'ın oyunculuğu ve yeteneğiyle ilgili güzel şeyler duyuyoruz ama değerlendirebilmemiz için daha uzun süreler alması gerekir.
Beşiktaş'ın Play-Off'a kalabileceğini, fakat farkın zor kapanacağını düşünüyorum. Perşembe günkü A.Madrid maçında turun geçilmemesi halinde önemli kararların alınacağı, yepyeni bir süreç başlayacak Beşiktaş için. Tabii bu dönemde öncelikli olan yönetim ve başkanın belirlenmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA