Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Fatura Yanal'a çıktı

Federasyon Başkanvekili Mosturoğlu, "Başarı nasıl hocaya mal ediliyorsa, başarısızlıkta da fatura o adrese çıkar" dedi

Maç sonrası tribünler teknik direktör Ersun Yanal'ın 'sistem gereği' kadroya almadığı Hakan Şükür lehine tempo tuttular. Ardından da "Ersun Yanal istifa" sesleri yükseldi. Yanal'a yönelik en ciddi eleştiri ise Futbol Federasyonu Başkanvekili Şekip Mosturoğlu'ndan geldi: "Başarı nasıl teknik direktöre mal ediliyorsa, başarısızlıkta da fatura o adrese çıkar."

'Tesadüfmüş' derler
Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin bazı futbolcuların hayal kırıklığı yarattıklarını belirterek "İyi oynamadık. İyi oynasak kazanırdık" dedi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ise "2002'de Dünya Kupası üçüncüsü olan ülke 2006'ya gidemezse, 'O başarı tesadüfmüş' denir. Bunun muhatabı da federasyondur" ifadesini kullandı. Teknik direktör Ersun Yanal ise "Ben dünya üçüncüsü bir takım almadım. Euro-2004'e gidememiş, süresini tamamlamış bir jenerasyon vardı. Değişim yaşarken başarıyı yakalamaya çalışıyoruz" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA