Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Aysal + Terim = Diriliş

Türk Telekom Arena 15 Haziran'da Barcelona'daki "Stadium Business Awards" yarışmasında aday statlardan. Yarışmanın organizatörleri dün zemini görseler TT Arena kesin yarışma dışı kalırdı.
İnönü, Kasımpaşa gibi hem ulaşımı kolay hem de bu hafta maç oynanmayacak statlar varken 19 Mayıs gösterilerini Arena'da yaptıranlar eserlerini keşke gelip görselerdi...
TT Arena medyaya tanıtılırken zemine köseliyi geçin, lastik ayakkabıyla bile basılmasına izin verilmemişti. 19 Mayıs'ta postallarla yapılan gösterilerin zeminde yarattığı tahribat inanılmazdı. Lig bitmese, zemindeki hasar uzun süre giderilemezdi.
Galatasaray, camiasının bir daha hatırlamak bile istemediği sezonu galibiyetle kapadı. Gelecek sezon takımda üçüncü Fatih Terim dönemi başlayacak. Terim-Galatasaray buluşmasını iki sevgilinin birbirine kavuşması olarak görüyorum. Sayın Başkan Ünal Aysal'ı tercihi için kutluyorum.

CAMİA BAŞARIYA SUSADI
Başkan Aysal'ın müthiş iş tecrübesi, vizyonu, kıvrak zekası, kararlılığı, özgüveni, ortaya koyduğu hayalden uzak hedefleri, güven verici ifadeleri ile gülen yüzünün Galatasaray'ın yeni yol haritasında camiaya, taraftara, takıma ve teknik heyete parlak bir ışık saçacağına inanıyorum. Başkan Aysal'ın "Medya Terim'i yanlış tanıtmış. Ben karşımda çok uzlaşıcı ve yardımcı bir insan gördüm" ifadesi peşin hükümlülükten uzak, şeffaf ve açık sözlü olacağının işaretidir.
Akıllı ve güçlü liderler söylemleriyle kitleleri peşinden sürükler. Büyük camialar için dibe vuruşlar yeniden yükselişlerin habercisidir. Sayın Aysal'ın başkan olarak sergileyeceği liderlik ile Fatih Terim'in hoca olarak ortaya koyacağı liderliğin birlikteliği, uyumu, vizyonu ve doğacak sinerji, susayan Galatasaray'ın yeniden ayağa kalkacağının umudunu fazlasıyla veriyor. Diriliş yılında Başkan Aysal ve yönetiminin, Terim ve ekibinin ama en önemlisi başarıya susayan Galatasaray taraftarının her şey gönüllerince olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA