Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mayolar Too Hot da..

Too Hot, yani Çok Sıcak, genelde orta sınıf için piyasaya sunulan bu yüzden de iyi bir pay edinen mayoların markası..
Yaz sezonu için defile yapmışlar..
Ben asıl mankenleri merak ediyorum, ne haldeler diye..
Durum felaket.. Son görüp yazdığımdan da beter.. Vücutlar dökülüyor.. Ten perişan.. Selülit tonla.. En top modeller, popolarına pareo sarmadan yürümeye cesaret edemediler, ama portakal kabuğu gibi ciltlerini tüller de saklamayadı.. Bunlar ancak tesettür defilelerine çıkar bu kafayla..
Mankenlik sporculuk gibi.. Disiplinli bir yaşam ve devamlı antrenman ister.
Nerde sabah, orda akşam yaşarsan, içki, dolce vita gırla giderse, fast fooda talim, ne yediğini bilmezsen böyle dökülürsün..
Hadi onlar dökülüyor.. Bu defileleri düzenleyenler bikini giydirecekleri kıza eşek yükü para vermeden önce vücudunu kontroldan geçirmiyorlar mı?. İsim olsun, torba dolsun diye defile olur mu?.
Ayşe Hatun Önal.. Kızın Allahı var. Baş manken oydu, dünya çapında şöhretler(!) arkada kalırken?.. Niye?.. Ayşe tam bikini mankeni.. Kusursuz, alımlı, çekici.. En önemlisi.. Taşıyor.. Ta-şı-yor!..
Cansu Dere tamam.. Şebnem Schaffer tamam..
Ötekiler.. Aman tanrım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA