Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hoşgeldin Ersin!..

Q-Caz Bar'da yeni bir pop yıldızı adayını tanıdık, Mavi-Yeşil adlı albümünün tanıtım gecesinde.. Ersin Öztürk.. Dinamik, yakışıklı ve çok sevimli bir genç. Pozitif bir enerji alabiliyorsunuz hemen. Kendi deyimiyle hayatının en önemli gecesinin başında çok heyecanlı görünen Ersin ikinci şarkısında rahatladı ve hem dans etti hem de yeni şarkılarını söyledi..
"Seve seve" dinamik bir yaz şarkısı. Özkan Turgay imzalı. Nakaratları ile akılda kalıcı ve çok yakında klibi çekilecekmiş. Diğer hit adayı yine çok hareketli, albüme ismini veren "Mavi- Yeşil".
Bir paragraf açalım ve Mavi-Yeşil'in kısa öyküsünü anlatalım. Sözler ve beste Ersin'in ablasının kocası yani enişte Dr. Murat Topoğlu'nun. Ablanın gözleri mavi ve enişteninki yeşil..
"'Ben maviye aşığım bir de yeşil gözlerine Kalbim seni istiyor, ruhum açık denizlerde.." Beni asıl etkileyen çok duygusal ve çok güzel bir şarkı olan "Sevgimle kal (elveda)" . Bu şarkının söz ve müziği Ersin'e ait. Bu yazın en duygusal şarkılarından biri olacak bence.
12 şarkı ve 2 remiksten oluşan albümün hazırlanması 6 yıl sürmüş.
Bunca emeğe de değmiş doğrusu..
Cansayin2000@yahoo.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA