Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

G.Saray ve Ünal Aysal!..

Galatasaray'da kurtarıcı adı giderek belirginleşiyor..
Ünal Aysal!..
Başkan olmasına daha üç yıl imkan yok, Aysal'ın.. Ama Galatasaray'ın üç yıl bekleyecek hali yok.. Bu yüzden yasal bir düzenleme düşünüldü.
Galatasaray Holding kurmak.. Bu holdingin başına Aysal'ı getirmek ve kulüp yönetimini fiilen ona bırakmak.
Projeyi kongre öncesi, Ali Dürüst, Özer Saracoğlu ve Faruk Süren gibi önde gelen muhaliflerinin de bulunduğu bir yemekte Fatih Altaylı özetlemiş "Tek kurtuluş yolu budur. Bu yolun başarıya ulaşması için hiç kimsenin, özellikle de İnan Kıraç ve Selahattin Beyazıt'ın muhalefet etmemesi gerekmektedir. Bu yüzden gerçek Galatasaraylılar, bu seçimde de bağırlarına taş bastırarak Özhan Canaydın'a oy vermek zorundalar" demişti ve kabul görmüştü. O yemekte vardım..
Canaydın seçimi kazandı.. Şimdi ikinci aşama.. Ünal Aysal projesi..
Projenin en önemli unsuru camiada muhalif olmaması..
Galatasaray'da organize muhalefeti, tümü kongre üyelerinden oluşan Galatasaray Platformu oluşturuyor.
Platform, önce kongrenin iptali için dava açılmasını düşündü. "En az iki yıl sürer, o zaman da yeni kongre gelir zaten" diye vazgeçildi. İmza toplayarak olağanüstü kongre toplamak projesi sırada ve bekliyor.
Beklenen..
"Geçen seçimde Mehmet Cansun etrafında toplanarak yanlış yaptık. Canaydın bizim yanlış adayımız yüzünden kazandı. Bu defa sağlam bir aday bulana kadar sabretmeliyiz.."
Onlar beklerken.. Ünal Aysal salı akşamı Platform ile buluştu ve onlara Galatasaray'ı ayağa kaldıracak planı detayları ile anlattı. Sonunda, en zorlu sorulara yanıt verdi.
Platform liderlerinin bir bölümü ile konuştum.
Ünal Aysal'ın anlattıklarını ana hatları ile olumlu ve inandırıcı bulmuşlar..
Aysal Canaydın'ın Derviş'i olacak sanki..
Dileriz sonu benzemez!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA