Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sunset.. Mayolar iyi..

Yazın eli kulağında.. Mayo defileleri de birbiri ardına geliyor.. Sunset ilk kez duyduğum bir marka.. Günkar Tekstil yapıyormuş..
25 bin metrekare üzerine kurulu, 1300 kişinin çalıştığı bir tesis düşünün.. Adıyaman'da yeni kurulan 500 işçilik ilavesi ile..
Günkar, Marks&Spencer, Gotex gibi markalar için üretim yaparken, Sunset ile de dünya pazarına girmeye karar vermiş.
Mayo kumaşları Fransa, İtalya ve İspanya'dan geliyor şimdilik. Ayni kalite yerli kumaş üretimi projesi yürüyor. Yurtdışı satışları için mağazalar zinciri de sırada..
Gördüğüm defileye bakarak söylüyorum.. Başarılı olurlar..
Sunset mayoları müthiş bir zevk ve estetik ürünü.. Gerek kumaş desenleri, gerek kesimler harika.. Bana verilen bilgiye göre, kumaşlar güneş geçiren türden.. Bu yüzden tam yanma sağlıyor. Yani vücutta izler kalmıyor.
Hileler de var, erkeklere uyarı.. Göğüsleri büyük, beli ve popoyu küçük gösteren modeller de var..
Yüzlerce çeşit.. Bikinilerde alt ve üstü ayrı ayrı seçme şansına sahip olduğunuz için kendi modellerinizi de yaratabiliyorsunuz.. Böylece nerdeyse sınırsız tercihiniz olabiliyor..
Defilede top modellerimizi izledik.. Ne yazık ki Çağla Şikel ve Şenay Akay'da düşüş devam ediyor.. Bir mayo defilesinde başından sonuna popoları üzerine bir şey örterek gizleme çabasının sebebini anlamak zor değil. Kalçaların durumu tatsız.. Gösterme cesaretleri yok.. Gecenin yıldızı Cansu Dere idi.. Cansu çıktığı her defilede şovu çalıyor. Giydiği her şeyi mükemmel taşıyor. Kusursuz vücudu, podyumdaki şirin ve sempatik hali ile hemen seyirciyi kucaklıyor.. Çağla ve Şenay mesela itici olmak için ellerinden geleni yaparken.
Tülin Şahin Seat/İspanya'da çok zayıftı. "Kilo alman gerek" demiştim. Almış.. Çok da iyi olmuş.. Daha bir kilo kaldırır..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA