Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Uyarılar!..

Türkiye Atina Oyunları'nda spor tarihinin en büyük, en önemli madalyasını almaya hazırlanıyor. Bir atletizm altını..
Ama Türk spor medyası hâlâ işin farkında değil. Süreyya Ayhan gün gün izlenmeli, haber yapılmalı iken, üzerimize ölü toprağı serpilmiş gibi susup bekliyoruz.
Süreyya Ayhan'ın tüm spor anlayış ve bilgilerine ters "Müsabaka yapmadan hazırlanacağım" sözleri dahi tartışmaya açılmadı. Cüneyt Koryürek, Nejat Kök, Turgay Renklikurt, Kenan Onuk gibi konunun uzmanları dahi sessizlik ve suskunluklarını koruyorlar.
Hıncal Uluç "Süreyya kumar oynuyor" diyor.. Haklı mı?.. Süreyya mı haklı?.. Hiç fikriniz yok mu?. Var da söylemeye cesaret mi edemiyorsunuz?.
Peki yarın testi "Bir daha" kırılırsa, ağzınızı açabilecek misiniz?.

***
Ahmet Çakar'ın vurulmasının üzerinden aylar geçti. Çakar hâlâ sağlığına tam kavuşamadı. Fiziksel ve sanırım ruhsal büyük sorunları var.
Ne vuran tetikçi, ne de vurduranlar hakkında hâlâ en küçük bir açıklama yok.. Kentin göbeğinde güpegündüz atılan beş kurşun faili meçhul kalır mı?.
Polis iz üzerinde mi?. Çalışmalarını aksatacak açıklamalar beklemiyorum. Ama hiç değilse kamuoyunu rahatlatacak "Çember daraldı. Yakında tüm suçluları önünüze getireceğiz" açıklaması da yapılamaz mı? Bu derin ve ısrarlı suskunluk hiçbir gelişme sağlanmadığı anlamına alınırsa, haksız mı oluruz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA