Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Okan ve Berkant!..

Bu ülkede Galatasaray adını ağızlarına almamaları gerekenlerin başında geliyorlar Okan ve Berkant.. Ama siyah beyazlı tribünlerde sempati toplama ucuzluğu içinde ağızlarını her açışta Galatasaray'a bir şeyler sallıyorlar. Birileri bu ikisine "Sus" demeli..
İkisi de Galatasaray'a ihanet ettiler..
Okan, kendisini Okan yapan ve Avrupa düzeylerine getiren Galatasaray'ı üç kuruş için sattı ve Inter'in cebine koyacağı birkaç Euro uğruna Galatasaray'ın transfer ücreti almasını önledi.
Galatasaray taraftarı ondan nefret ettiğini anketlerle ortaya koyunca, Hagi ve Ergun Gürsoy'un istemesine rağmen, dönüşü mümkün olmadı.
Berkant için Galatasaray, özellikle Fatih Terim neler yaptı, en iyi bilenlerdenim. Terim hatta takımın tüm oyununu Berkant üzerine kurmayı planlıyordu. Ne var ki Berkant gece alemlerinden kopamadı. Bu alemlerin getirdiği sakatlıklardan vakit bulup futbol oynayamadı.
Kötü yaşantısının bedelini Galatasaray'a ödetti..
Okan ve Berkant Efendiler,
Galatasaraylı ya da Galatasaray'a bulaşmış herkesin üzerine saldırmaya pek hevesli bir kulübe transfer oldunuz. Bu sizin son şansınız olabilir. Gevezeliği kesin. Hele Galatasaray adını ağzınıza hiç almayın ve futbolunuzu oynamaya bakın.. Oynayabilirseniz..
Sizden önce Galatasaray'dan kapılıp, Beşiktaş forması verilenlerin hali ve kaderi meydanda.. Ders alın. İşinize bakın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA