Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çırağan'a boykot! Kempinski'ye çağrı!

Dağdan gelenin bağdakini kovma savaşındaki ilk raundu, dağlı kazandı. Çırağan Kempinski'nin Genel Müdürü Richard Bayard, Türkiye'nin en güzel, en kaliteli gece kulübü Q Jazz Bar'ı tahliye ettirdi. Dünya çapında konukların ağırlandığı Q, aslında Çırağan'ın gururu olmalıydı. Oysa Türkler'i bir türlü sevmeyen, sevemeyen, her fırsatta aşağılayan Bayard, yasal, yasadışı her türlü eyleme girişerek Q'yu yıllardan beri yok etmeye çalışıyordu..
Q Jazz Bar'ı yazılarımda savunduğum için bana herkesin içinde hakarete teşebbüs etti. Gizli telefonlar aldım.. "Biz seni çok severiz, ama bu adamın karanlık dostları var. Başınıza her şey gelebilir, ne olur yazmayın" diye.. Özel konuşmalarında, yasadışı baskılarına özür olarak "Türk hukuku ağır işliyor, bekleyemem" diyen Bayard, geçen yaz dünyanın en güzel yazlığını, bu kış da, tarihin içine gömülmüş bir güzelliği yok etmeyi başardı.
Ben de, tüm okurlarımı, Richard Bayard görevden alınana kadar Çırağan Kempinski'yi boykota davet ettim, salı günü.. Türk'e savaş açan dağlıya karşı, Türk Sivil Toplum örgütlerini ve bireylerini göreve çağırdım. Bizimle iş yapmak için gelenlere uzattığımız dostluk elini yanlış anlayanlara, bu ülkenin sömürge olmadığını göstermemiz gerekiyor..
"Türkler geleneksel misafirperverdir, ama misafir misafirliğini bilirse.."
Bayard, Türkler'i hakir gördü, aşağıladı. O da tavrımızın ne olduğunu görmeli" dedim. Bu tavrı Kempinski İnternational'ın Genel Müdürü Reto Wittwer'e de anlatmamız gereğine işaret ettim..
Sayın Genel Müdür'ün e-mail adresini de yazdım. Salı günü.. Çok dikkatle yazdım. Sakınılan göze çöp batar gibisinden, adres köşemde eksik çıktı.. Bugün yeniden yazıyorum..
Her dilden yazabilirsiniz.. Önemli değil. Okurlar bir şekilde.. Önemli olan, saygın bir dille, sövmeden, tehdit ve hakaret etmeden yazmanız.. İmzanızı altına mutlak koymanız. O zaman okunur, o zaman dikkate alınır. Bu bir yurttaşlık görevidir. Lütfen üşenmeyin. Lütfen yazın.. Bay Reto Wittwer, üzüntümüzün boyutunu e-mail kutusunun tıklım tıklım dolması ile öğrenmeli..
Bu ülkeyi babalarının çiftliği, bu ülke insanını Avrupa'nın uşağı sananlara karşı ulusal dayanışma gücümüzün ne olduğunu, bir daha unutmayacakları şekilde göstermeliyiz.
Bayard gidene kadar Çırağan'a uğramayın. İlişki içindeki dostlarınızı da geri çekilmeye ikna edin.. Bayard gidene kadar Bay Retro Wittwer'in e-mail kutusunu boş bırakmayın.. Bu ülke bizim!.. Yolculara, hancının kim olduğunu göstermenin tam zamanı.. İşte adres..
reto.wittwer@kempinski.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA