Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu Kidman da seyredilir, Brosnan da!..

BİR ipte iki cambaz nasıl oynar görmek istiyorsanız, Çevirmen (The interpret) filmine mutlak gidin..
Nicole Kidman ve Sean Penn karşılıklı nasıl oynuyorlar görün..
Harika.. İkisi de harika.. Filmdeki hemen tüm oyuncular iyi yönetilmiş, hepsi birinci sınıf tiplemeler yaratmışlar ama, bu ikisi başka..
Birleşmiş Milletler binası içinde gerçekleştirilecek bir suikast.. Olaya tesadüfen karışan bir çevirmen ve peşine düşen FBI ajanı.. Ne var ki, bu ikisinin filmin gelişmesine paralel giden kendi yaşam dramları, hatta trajedileri de işin içinde..
Birinci sınıf bir polisiye.. Öykü çok iyi kurgulanmış.. Merak üzerinize fena halde basarken, bir de duygusal sahneler var ki araya serpiştirilmiş, ancak Sean ile Nicole oynar gibi geliyor size.. Nelerin olacağını gözyaşları içinde bekleyenlerin sayısı hayli fazlaydı salonda..

***
Sun Set, James Bondluktan, hırsızlığa geçen Pierce Brosnan'ın başından sonuna keyifle izlenen bir polisiyesi. İnsan zekâsının iki yanı üzerine kurulu film.. Bir yanda dünyanın en kıymetli elmaslarını korumak için alınan önlemlerin mükemmelliği.. Öte yanda en mükemmelleri bile aşan insan zekâsı..
İlaveten Selma Hayek, ilaveten Karaipler'in cennet adaları..
Hoşça vakit geçirmek için bire bir!..

***
Num Numcılar!.. G-Mall'a gelen sinema seyircileri artık bir aile olduk. Herkes nerdeyse birbirini tanıyor.. Yani buraya hemen hemen ayni kişiler geliyor ve bu kişiler, yıllardır ayni listeden, ayni yemekleri seçmekten bir hal oldular, bilmem anlatabildim mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA