Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Değirmen!..

ADAM teknik direktör değil, değirmen.. Futbolcu öğütme değirmeni.. Gerets'ten söz ediyorum..
Galatasaray'ın geleceğini yıllarca yüklenecek gençleri bozuk para gibi harcadı.. Daha 17 yaşlarında Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alacak kadar ileri çıkanlar bugün kayıp..
Cafercan'ı yok etti.. Zafer'i yok etti.. Uğur'u, Ferhat'ı, Aydın'ı, Mehmet Güven'i yok etti.. Arda'yı da yok etmek için çırpınıyordu ama, bu yıl işe Adnan Polat el koydu da, Arda kulüpte kaldı. Sakatlıklar ve cezalar yüzünden Gerets onu bir maç oynatmak zorunda kaldı, Arda öyle oynadı ki, Gerets kesemez oldu..
Gençler dışında iki uluslararası klası da değirmenine attı Gerets.. Hakan Şükür ve Hasan Şaş!.. Bu ikisinin suçu büyük.. Geçen yıl her şey bitmiş görünürken ayakta kalan, arkadaşlarını toparlayan ve takımı ayakta tutup ateşleyen bu iki futbolcu, şampiyonluğun en büyük kredisini de aldılar camiada.. Gerets çıkıp "Ben yaptım" diyemedi. Şimdi bunun acısını çıkarıyor, intikamını alıyor.. Galatasaray'ı çökertmek isteyen Kutsal İttifak medyasının da desteği ile Hakan ve Hasan'ı bitirmek için elinden geleni yapıyor.
Puan kaybettiği her maçtan sonra futbolcularını itham eden, hatta tarif ederek bazılarına hedef gösteren Gerets, Özhan Canaydın sayesinde takımı bölmeyi de başardı.
Geçen yılki mali krizde, kendi parasını alınca futbolcuları yüz üstü bırakan Gerets, hemen tüm oyuncuların nefretini kazanmıştı. Özhan Canaydın çıkıp "Kimse heveslenmesin, Gerets kalacak" diye açıklama yapınca taşlar ortaya bir daha döküldü. Şimdi Florya'da iki kamptan söz ediliyor..
Geretsciler ve karşı olanlar..
Buyrun buradan yakın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA