Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Top Beş!..

AYŞE'NİN Günaydın/ Pazarında hafta içinde en hoşuma giden şeyleri sıralardım. Ayşe gelmez oldu.. Top Beşlerimi kendi köşeme aldım ben de..
İşte geçen haftadan seçmelerim..
1- Osmanlı Sultanları.. Topkapı Sarayı'nda 37 Osmanlı padişahının Ertuğrul Ateş yorumu ile portreleri sergisi cidden kaçmaz.. Her resmin başında uzun uzun durmak gerek. Çünkü Ateş her sultanın resmine, onun yaşamıyla ilgili şifreler yerleştirmiş..
2- Aşkın Arsunan.. Niş akşam üzerleri yeniden başladı.. Boş oldukça koşuyorum. Geçen hafta gene o harika Veysel'i söyledi Duygu ve yıktı.. Uzun İnce Bir Yoldayım'ın caz yorumu muhteşem.
3- Sunay Akın.. Dolmabahçe Sarayı'ndaki Atatürk'ü anma gecesinde bir Atatürk anlattı, olmaz böyle şey.. Yaşa Sunay!..
4- Hoşgörü sergisi.. İbrahim Paşa Sarayı'ndaki Sıtkı Usta Çinileri, Münevver Uçer tezhipleri ve Souadad Kandemir resimlerinden oluşan Mevlana Yılı/ Hoşgörü sergisi enfes..
5- Mustafa Usta.. Ertekin dükkânı yeniledi. Bu arada yemekler de bir lezzet cümbüşü haline geldi. Mustafa Usta'nın ev yemeklerinden hazırladığı her gün değişen öğle menüsü, parmaklarımı yediriyor. Başka yerde randevu vermez oldum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA