Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yazık olmuş!..

ACEMİ Öğrenci, Avcı Öğretmen ya da orijinal adıyla School for Scoundrels (Hergeleler Okulu) kaçırılmış bir fırsat.. Çok daha eğlendirici, çok daha neşeli olabilirdi. Fragmanları izlediğimde her şey çok ümitvar görünüyordu..
Kaybetmek için doğanlardan (Born loser) bir delikanlı ve ona hayatta başarılı, atak, saldırgan olmayı öğretecek gerçek bir hergele öğretmen, ayni kızın peşine düşüyorlar.. Hoca ile "Kızlara karşı nasıl başarılı olunur"u öğrettiği talebesi rakip oluyorlar. Gerisini tahmin edin..
Biz öyle yaptık.. Siz yapmayın.. Tahmin falan etmeyin.. 1.5 saatinizi fazla sıkılmadan izleyeceğiniz bir hafif gençlik komedisinden öteye geçmeyin. Bu size yetmezse de, gitmeyin zaten..
Öğretmen, yani filmdeki Dr. P. Yani Billy Bob Thornton, öğrencilerine barda tanışılan kız yatağa nasıl götürülürü anlatmak için hazırladığı kartları dağıtıyor.
"Bardan yatağa" başlıklı kartların her birinde bir kural var.. Hani filme gitmeyenlere lazım olur diye nakledeyim dedim..
- Tehlikeli olun. Çok iyidir.
- İltifat etmeyin, *asla*
- Kızı daima yalnız çıkarın.
- Nerde olursanız olun yeri beğenmeyin!
- Bir yerden tanış çıkın. Ortak dost, akraba gibi.
- Yalan söyleyin. Yalan. Yalan. Daha yalan!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA