Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Yıldırım Tuna'dan. Bir varmış, bir yokmuş.. Bir zamanlar güçlü bir Kral ve güzel bir kızı varmış.. Bir gün komşu ülkeden genç bir prens onları ziyarete gelmiş.. Akşam yemeğinden sonra herkes uyumaya çekildiği zaman genç prens güzel prensesin odasına girmiş.. "Odamda ne işiniz var?.." demiş prenses, "Hemen terk edin yoksa şimdi muhafızları çağıracağım..!" "Korkmayın prensesim.." demiş prens, "Sizi incitmeyeceğim.. O kadar güzelsiniz ki sadece sarılıp öpmek istiyorum.." Onu önce dudaklarından sonra her yerinden öpmüş..
Sonra da daha önce hiçbir erkeğin dokunmadığı yerlere ulaşmış, birliktelikleri bitince sırtüstü yatağa uzanıp yorgunluk giderirlerken "Vavvv!" demiş prenses, "Harika bir şey bu.. Hadi, bir daha yapalım..!" Prens doğrulmuş ve tekrar buluşmuşlar, daha sonra tekrar sırtüstü uzanmışlar.. "Ayy, müthiş eğlenceli.." demiş prenses, "Haydi yine..!" Prens zar zor doğrulup canını dişine takarak tekrar beraber olup yerine uzanırken "Hadi.. Hadi tekrar.." demiş güzel kız.. "Yeter artık ama..!" demiş prens yattığı yerden zorlukla doğrularak, "Vallahi şimdi muhafızları çağırırım haa..!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA