Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

City's'in işleri iyiymiş!..

City's'den açıklama geldi.. Aslında "Açıklamama!.."
Diyorlar ki, "Son 2 ay içinde uluslararası 7 marka ile kira sözleşmesi imzaladık.."
Hangileri bunlar, yazmamışlar. Merak ettiğim nasıl imzaladıkları.. Bu City'sin bütün dükkanları daha temel atılırken kiralanmamış mıydı?. Millet ne torpiller, ne hava paralarıyla düşmemiş miydi, dükkan peşine?. Şimdi son iki ayda yedi anlaşma, daha bir yıl geçmeden yedi dükkanın boşalması değil mi?.. Niye boşaldı peki?. Başka boş dükkan var mı?.
"Kira sözleşmeleri, haklı, haksız işletiliyor" demişiz. Yargıya hakaretmiş..Niye?.. "Haklı ya da haksız" demek, ne demek?. "Burada battıkları için çekip giden kiracılarla mahkemelik olmuşlar. Kararı yargı verecek" demek.. Bunun nesi hakaret?. Ve asıl mesele..
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile anlaşma yapılmış. Öğrencilere bir sözleşmeyle Yılbaşı ağaçları yaptırılmış. Sözleşmeye göre ağaçlar açık arttırma ile satılacak ve gelir bir hayır kurumuna bağışlanacak.
City's, o dünya çapında yönetilen Nişantaşı'nın muhteşem alışveriş merkezi, her biri bir sanat eseri 10 Yılbaşı ağacını bir açık arttırma ile satmayı becerememiş.. İyi mi?. Açıklamalarında bu itiraf var. Yani benim iftiram değil..
Öğrenciler bunun üzerine "Madem sözleşemeye uymadınız, eserlerimizi geri verin o zaman" demişler.. O da yapılmamış.
Biz olaya bu noktada katılıp iki satır yazdık..
Bir dosya geldi, sözüm ona cevap.. Ama bu sorunun yanıtı yok..
O harika alışveriş merkezi 10 ağacı niye satamamış?. "Hadi satamadın, yani sözleşmeyi yerine getiremedin. 'Sözleşme' diye kiracıların canına okumayı biliyorsun da, sen sözleşmeye attığın imzayı niye unutuyorsun" da demedik.. "Madem sözleşmeyi yerine getirmeyi beceremedin, bari eserleri sahiplerine geri ver" dedik..
Onun yanıtı nerde?..
Eserler nerde?.
O koca dosyada bu soruların yanıtı vardı da, ben mi göremedim, yoksa?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA