Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haber televizyonu mu?..

Sabah kalkar kalkmaz salona televizyona koştum. Kumandanın 9 rakamına bastım. NTV açılacak ve ben o gece yarısı oynanan NBA maçının sonucunu öğreneceğim. Hido finalde mi, değil mi?. 3-1 öndeler ya.. Bir gün evvel bütün gün NTV tanıtım yaptı.. "Bu gece canlı yayın" diye..
Şimdi o NTV'nin alt yazılarından öğreneceğim sonucu..
Bendeki saflığa bakar mısınız?.
Sabahın köründe kim kalkacak da, alt yazıları değiştirecek.. Bir gün evvelki alt yazılar aynen geçiyor ve NTV'nin naklen yayınladığı maçın sonucu NTV'de yok..
Ötekilerde de durum farklı değil.. Haber Türk'te bir gün evvel oynanmış derbi maçının sonucunun ertesi gün akşam altıda geçtiğini biliyorum.. Yahu derbi.. 24 saat sonra hâlâ onun skoru, haber olur mu?.
Haber TV'leri, "Haber"den başka her şey TV'si oldu. Oysa hiç değilse bu alt yazılarda "Haberci" kalmalılar. O televizyonun en iyi gazetecisi en büyük maaşla, alt yazılar sorumlusu yapılmalı ve o alt yazılar, saat saat değil, dakika dakika yenilenmeli..
Bizde, kendi televizyonunda geçen alt yazıyı okuyan müdür varsa kafamı keserim. Okusalar imla hatalı laf saatlerce dönmez yahu!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA