Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Daha vahim!..

ORDUDA darbe hazırlığı yapan bir gurup olduğu iddiası var.
Başbakan Erdoğan "İddialar gerçek dışıysa ve devletin kurumlarını karşı karşıya getirmek, tahrik ortamı yaratmak gibi niyetler taşıyorsa, vahimdir. Eğer iddialar doğruysa, daha vahimdir" demiş.
Başbakan bu konuşmayı Genelkurmay Başkanı ile 1 saat 15 dakika görüştükten ve "Birbirimize güveniyoruz" dedikten sonra yaptı.. Altını çizin.
İşte bu sebeple ben, tam tersini düşündüğümü rahatlıkla söylüyorum.
Ordu içinde böyle düşünen birkaç subay varsa, bunların tasfiyesi ve hak ettikleri cezaların verilmesi gayet kolaydır. Ateş olsalar, cürümleri kadar yer yakarlar. Durum vahim bile değildir.
Ama ya gerçek değilse?..
O zaman içinde devletin polisi ve savcılarının olduğu bir düzmece komplo vardır ve bu komplo gene devletin içindeki eller tarafından medyaya sızdırılmıştır. Amaç orduyu yıpratmak, amaç orduyu tahrik etmek, amaç askerle sivilleri karşı karşıya getirip, ülkeyi kaosa sürüklemektir.
Bu daha vahimdir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA