Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Topbaş'tan hâlâ ses yok!..

Cevap yok. Tık yok.. Tıs yok.. Anakent Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kendilerini biraz haklı gördüler mi, anında cevap yazan medya danışmanları da ağızlarını kilitlemiş.. Susuyorlar.. Ama ben susturmam.. Yanıt gelene kadar..
Sortie, 200 metre karelik bir bölümünün üstünü tamamen portatif, yani açılır kapanır da değil, yaz gelince tamamen alınıp götürülecek camla kapayarak bir minik kış bahçesi yapacaktı. O eşsiz Boğaz manzarasını, çiçekler, yeşiller arasında izleyerek yemek yiyecek birkaç masa için..
Belediyenin adamları bir sabah 30- 40 kişi, balta, kazma bastılar ve yıktılar.. Camları yıktılar..
Suada.. Boğaz'ın ortasında.. Durmadan yapılan, yasak, kaçak, izinsiz eklemelerle bir çirkinlik anıtına dönüştü, Sortie'nin tam karşısında.. Hem de herkesin gözleri önünde ve göz zevkini katlederek büyüdü..
Ayni Belediye'den çıt yok.. Efendim mühürlemişler de.. Adam devam etmiş de..
Yani devletle alay ediyor adam.. Devlet de boyun eğiyor.. Külahıma anlatın.. Sortie'yi 40 kişi, balta, kazma basanlar, Suada'ya niye sadece mühürle yetiniyor!.. Mühür kırmak ağır suç.. Savcılar nerde?.. Farklı uygulamanın gizli sebebi mi var?.
"Efendim medya yazıyor. Bir şeyler yapmamız gerek. Biz mühür basalım ama siz aldırmayın" mı deniyor kulaklara..
Denmiyorsa nedir bu rezillik.. Gazeteler Suada geceleriyle dolu.. Binlerce insan ağırlanıyor, okumuyor musunuz?.
Kadir Topbaş dostum.. Bu soruma cevap verecek Belediyeniz.. Yazılı, imzalı, mühürlü yanıt.. Başka yolu yok. Yanıt alana dek soracağım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA