Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Eyüp Karadayı'dan.
Danny son derecede mazbut bir aile erkeği görüntüsü veriyordu..Evi ile işi arasında gidip gelir, ara sıra da basketbol maçları ile bilardo oynamaya giderdi, o kadar !.. Karısı Mary, kocasının bu aşırı yoğun ve standart yaşam rutininden sıkıldığını düşünerek, değişiklik olsun diye bir "Streptease salonuna" götürmeye karar verdi.. Kapıdaki bodyguard "Ooo !!.. Ne haber Danny !?.."diye samimi şekilde sorunca, Danny karısının kulağına, "Bu adamı bizim bilardo salonundan tanıyorum!.." diye fısıldadı..Masaya oturur oturmaz gelen garson "Merhaba Danny, her zamanki gibi cin-tonik mi alacaksın!?.."diye sorunca Danny "Karıcığım, basketbol maçlarından tanışıyoruz.. Ara sıra birlikte bir-iki tek atarız" dedi bu kez.
Şov başlayınca, kadınlardan birisi Danny'ye yaklaşıp "Bu akşam gene özel bir şov ister misin tatlım!?.." deyince, Mary bu defa hırsla kalkıp salonu terk etti..
Peşinden koşan Danny, karısına takside yetişti.
Taksinin şoförü "Yahu Danny, bu akşamki karı da çok suratsızmış be!..Nerden buldun bunu !?.. Yoksa yeni mi gelmiş salona!?.." demez mi!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA