Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Statüye gel!..

Onur Baştürk Tarkan'ın Emniyet'te çekyatta yatmasını anlatırken "Çekyat, 80'lerde statü sembolüydü. Çekyatı bolsa evin, anla ki, o evin sahipleri orta direk filan değil, bayağı üst sınıftandı" diye yazmış, Hürriyet'te..
İnanamadım.
Yahu çekyat, gündüz koltuk, gece yatak olan zımbırtı. Yani ev dar. Yeterli yatak odası yok. Oturma odası, çekince yatak odası oluyor. Ayrıca.. Ailede hem ayrı yatak, ayrı divan alacak para yok. Birini alıp iki işte kullanıyorlar. Bu nasıl statü sembolü?..
Ben hayatımda bir kez çekyatta yattım. Ankara'da kız kardeşimde. Yeğen Ömer Amerika'da okuyor. Onun odasını verdiler bana.. Ömer çekyat meraklısıymış meğer.. İlle de aldırmış.
Hayatımda bu kadar kötü gece geçirdiğimi hatırlamıyorum, bir. O gün bugün Serpil'de gecelemedim, kız bin defa yemin ettiği halde "Çekyatı attık" diye, iki..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA