Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT satılmış meğer!..

Biz vergilerimizle beslenen TRT'nin bizi sattığını iddia ediyorduk. Meğer satılan TRT'nin kendisiymiş. İçerden bir mail aldım.
Müthiş kadrolarla koskoca bir reklam şubesi besleyen TRT, o arkadaşları nadasa almış, kenara çekmiş, reklamları kurum dışı bir firmaya ihale etmiş. Şimdi adamlar, TRT'ye taahhüt ettikleri parayı ödeyecekler, üstü de kendilerine kâr kalacak ya..
Yayıncılık, seyirci, meyirci umurlarında değil.. Her anı paraya çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. TRT de köle.. Anında yayını kesiyor ki, devlet eliyle, el oğlunu zengin etme devam etsin..
Tezgâh iyi kurulmuş, kurulmuş da, ben o geri zekâlı reklam verenleri merak ediyorum. TRT'nin seyirciye nasıl yalan söylediği meydanda. Artık "Az sonra beraberiz" denir denmez, herkes TRT'den kaçıyor. NTVSpor reyting rekorları kırmaya başladı. Çünkü devre arası ve maç sonu, TRT'nin işini onlar yapıyor.
Harika yorumcular getiriyorlar. O reklamları kimse izlemiyor. İzleyen de reklam veren firmaya ağzına ne gelirse sövüyor. Hatta bu firmaları kara listeye alıp "Bir daha bunların mallarını kullanmam" diye yemin edenler var. Bana yağan e- maillerden okuyorum.
Bu da tam bir "Aptalın parası akıllıyı zengin eder" örneği..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA