Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şamar oğlanı!..

DAHA dün Köln gibi ikinci sınıf bir takımdan beş yiyen, hem de 10 kişi oynayan Fenerbahçe'ye de yenildi, Adnanlar ve Rijkaard..
"Galatasaray" demiyorum, dikkat buyurun.. Bu iki Adnan ve Rijkaard'ın takımına Galatasaray demeye dilim varmaz..
Yenilen Rijkaard denen futbol ve insanlık fukarası ve onu görevde tutan Adnan Sezgin.. Adnan Sezgin'e köle olup, bütün ipleri onun eline veren, bu yüzden Haldun Üstünel gibi parlak bir geleceği yok eden Başkan Adnan Polat..
Sarı kırmızı forma giydirilmiş adamların, bu en kötü Fener'e dahi yenilmesi neyi gösterir?.
Rijkaard'ın ve onun takımının Fener'in Şamar Oğlanı haline geldiğini..
Karşılarında sarı lacivert forma gördüler mi, maça mağlup başlıyorlar.. Kenardaki yeteneksiz de maçın ne öncesi, ne de sırasında bir şey yapamıyor bu uğursuz durumu değiştirmek için.. Gol kaçırdığı anda oyundan alıp, Mehmet Batdal gibi bir umudu da doğmadan öldürüyor. Katkısı bu. Yok etmek. Geçen yıl o harika kadroyu yok etti. Bu yıl, siftah, Mehmet!..
Adnan Polat'a oy veren ve onu hâlâ başta tutan Kongre'ye de helal olsun.. Böyle Kongre'ye böyle baş.. Böyle başa böyle tıraş..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA